Diego Simeone, gest obscen la meciul Atletico Madrid – Juventus Torino 2-0. Cum s-a apărat antrenorul


Seara de miercuri din Liga Campionilor la fotbal a fost marcată de evenimentele intense petrecute la meciul de la Madrid, unde Atletico a învins surprinzător liderul din Serie A cu 2-0 (în celălalt joc al nopții, Schalke 04 – Manchester City 2-3). 

După primul gol, reușit de Gimenez, Diego Simeone, antrenorul gazdelor, a făcut un gest socotit scandalos, care i-ar putea atrage o suspendare sau cel puțin o amendă din partea UEFA.

”Cholo” s-a bucurat obscen, cu mâinile duse în zona organelor genitale. La final, tehnicianul ”plăpumarilor” a căutat explicații. 

”N-a fost un gest prea frumos. L-am făcut pentru a da un semnal echipei mele. Le-am arătat suporterilor noștri că avem «argumente». Pentru acest joc, am recuperat jucători importanți: Koke, Saul și Diego Costa. Am făcut o partidă inteligentă. La retur, mă aștept la multă suferință”, s-a disculpat tehnicianul.
Gest făcut în premieră în Serie A
În Italia s-a speculat pe seama faptului că ura argentinianului față de Juve, la care joacă Cristiano Ronaldo – cel care i-a suflat două finale de Ligă cu Real Madrid -, datează din perioada Lazio Roma.

La un meci cu Bologna, Simeone, pe atunci jucător la formația la care evoluează acum Ștefan Radu, a dus mâna, la fel, în zona ”periculoasă”. 

 

Post-ul Diego Simeone, gest obscen la meciul Atletico Madrid – Juventus Torino 2-0. Cum s-a apărat antrenorul apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.