Dezvăluirea secretelor unei strategii eficiente pentru pariurile sportive

Pariurile sunt legate de noroc, însă există câteva secrete pe care le poți aplica pentru a-ți mări șansele de câștig. Indiferent dacă sunt lucruri mai puțin cunoscute sau știute, dar nepuse în practică, aceste informații te vor ajuta cu siguranță.

Atunci când te gândești la pariuri sportive, primul gând este suma pe care o poți câștiga și apoi te gândești cum poți să îți mărești șansele de câștig. Bineînțeles, toți pariorii se gândesc la acest lucru și fiecare încearcă diferite strategii.

De-a lungul timpului, prin reușitele sau eșecurile lor, s-au adunat informații sub forma secretelor care să ajute pariorii.

Iată secretele pe care le poți folosi:

 

  • Pariază online

 

Ai încercat până acum să pariezi online? Pe lângă toate tipurile de pariuri pe care le găsești la casele fizice de pariuri, cele online au și o categorie specială pentru pariurile sportive, cum ar fi pagina MaxBet online.

Poți găsi mai multe avantaje și bonusuri în online, așa că nu te plafona în a încerca doar la casele fizice de pariuri.

 

  • Nu paria întotdeauna pe echipa preferată

 

Știm că îți susții echipa și vrei ca ea să fie întotdeauna câștigătoare. Însă nu mereu se întâmplă acest lucru, din păcate. Trebuie să fii realist și să pariezi pe echipa pe care o consideri cea mai puternică. Nimeni nu va putea spune că îți trădezi echipa preferată. Este, totuși, vorba de suma ta pe care o pariezi și este de la sine înțeles faptul că încerci să câștigi cât mai mult.

 

  • Nu paria puțin, dar nici prea mult

 

Sumele mici pariate înseamnă câștiguri mici. Te poți mulțumi cu asta sau poți mări puțin suma pentru venituri mai mari. Ai grijă, totuși, pentru că sumele foarte mari pot genera pierderi la fel de mari. Încearcă să te situezi la un nivel de mijloc pentru a nu risca pierderi mari, dar și pentru a beneficia de câștiguri mulțumitoare.

 

  • Nu paria de prea multe ori

 

Una din marile greșeli pe care le poate face un parior (și poate chiar cea mai importantă) este parierea multor bilete într-un timp foarte scurt. Bineînțeles, pentru a câștiga, trebuie să pariezi. Secretul nu stă în parieri multiple, ci în cele bine documentate și în funcție de cote. Pariurile multiple nu ar trebui să depășească un număr de 3, maxim 5, deoarece pot duce la pierderi mari. Dacă ai găsit un pariu pe care îl vezi câștigător, mai bine pariezi o sumă mai mare pe acel bilet decât să pierzi banii pe încă 2 sau 3 cu șanse mai mici de reușită.

 

  • Documentează-te constant

 

Pentru a avea șanse reale, pariurile nu trebuie făcute fără aflarea unor informații despre sportul sau echipa aleasă. Noutățile pe care le poți afla din multe surse te ajută foarte mult să determini unde sunt șansele de câștig mai mari. Se poate întâmpla ca, deși o echipă pare mai puternică, să piardă meciul respectiv din diverse motive. Aceste lucruri au loc, însă, destul de rar.

Pariurile sportive sunt un mod nu doar de a dovedi că ești un fan înrăit al sportului, ci și faptul că poți câștiga bani folosindu-te de această pasiune. Nu totul trebuie să fie legat de noroc. O strategie care are la baza mici secrete ce pot crește șansele reușitei este demnă de încercat. Cine știe? Poate tu vei avea următorul record al câștigurilor.

Sursă foto: bigstockphoto.com

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.