Dezvăluirea lui Gigi Becali despre marca Steaua

Gigi Becali a anunțat că va primi marca Steaua înapoi, dar și palmaresul și istoria. Finanțatorul de la FCSB susține că în următorii ani le va cere despăgubiri celor de la CSA, după ce procesul a fost amânat.

”Cel mai important lucru e că judecătorul a amânat procesul până se judecă speța cu marca notorie, cu palmaresul și cu istoria. Vom câștiga! Judecătorul spune că cele două procese influențeaza procesul cu prejudiciul. Dacă noi câștigăm istoria și palmaresul, nu ai cum să dai altă decizie cu prejudiciul.

Ei o să rămâmă cu marca înregistrată Steaua și noi rămânem cu marca notorie, care e mai puternică. Cu prejudiciul vor urma procesele peste câțiva ani. Peste 5-6 ani vom ajunge acolo unde voi lua eu banii. S-a suspendat procesul. O să câștigăm marca notorie. Mă duc să îmi iau și numele după aceea. Și am terminat bâlciul. Mai glumeam noi cu FCSB, dar Steaua e Steaua și cu asta basta. E o mare victorie. Nu e numai victoria mea, e o victorie pentru România”, a spus Becali, într-o conferință de presă.

Potrivit lui Gigi Becali, CSA ar trebui decăzută din drepturile de folosință ale numelui „Steaua” pentru că nu s-a folosit în scop sportiv de acest nume timp de peste 5 ani.

„Noi am pierdut marca înregistrată. Acum ne judecăm pe marca notorie. Conform legii europene, o marcă notorie nu trebuie înregistrată. Ei au o marcă ce i-a expirat dreptul. Dacă nu o folosești 5 ani, îți expiră dreptul de folosință. Noi avem o marcă de notorietate, ‘Steaua București’, care nu trebuie înregistrată. Ei au înregistrat acea marcă cu rea credință.

Nu au făcut fotbal, că nu au folosit-o nu 5 ani, ci 15 ani. Dacă nu au folosit-o 15 ani, au fost decăzuți din drepturi. E începutul sfârșitului pentru Talpan și terminăm cu bâlciul. După ce câștigăm, nu mai are ce să facă. Nu vor mai putea să folosească ‘Steaua București’. Ei vor avea o echipă de fotbal care nu poate folosi…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.