De ce își va dona Tyson Fury bursa de 8 milioane de lire sterline: „Foarte probabil voi sfârși ca orice alt boxer, falit”

Boxerul britanic Tyson Fury, 30 de ani, a primit 8 milioane de lire sterline în urma meciului cu Deontay Wilder, terminat la egalitate sâmbăta trecută, la Los Angeles (SUA). Sportivul a afirmat că va dona banii în folosul săracilor.

„Îi voi da săracilor. Vreau să construiesc case pentru persoanele fără adăpost. Nu mă interesează să devin milionar sau miliardar. Sunt boxer, nu om de afaceri, și foarte probabil voi sfârși ca orice alt boxer: falit. Nu poți să-i iei cu tine după ce mori, așa că mai bine să-i folosești pentru a face ceva în folosul celor care nu se pot descurca singuri”, a declarat Tyson Fury, citat de Daily Mail.

„Voi finanța și câteva organizații dedicate dependenților de droguri și alcoolicilor. Mereu am vrut să fac asta, dar vizita la Los Angeles m-a determinat să mă apuc de treabă. Nicăieri nu am văzut mai multe persoane fără adăpost”, a continuat boxerul britanic, care s-a confruntat cu abuzul de stupefiante și de alcool.

Tyson Fury a fost întrebat de jurnaliștii de ce nu păstrează banii pentru a-i da copiilor lui. „Sunt de părere că toți copiii trebuie să-și câștige proprii bani, deoarece, în caz contrar, nu-i vor aprecia. E foarte ușor să cheltuieșt banii altuia. Copiii mei vor trebui să-și croiască propriul drum în viață. Nu vor trăi pe numele și reputația mea, pentru că ar fi prea ușor. Poți vedea mulți copii de oameni bogați care nu fac nimic, pentru că au obținut totul foarte ușor”, a explicat sportivul.

Post-ul De ce își va dona Tyson Fury bursa de 8 milioane de lire sterline: „Foarte probabil voi sfârși ca orice alt boxer, falit” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.