Darren Cahill, vești bune despre Simona Halep: ”Nu mai are nici o problemă!”

Cu toate că a renunțat la colaborarea cu Simona Halep, antrenorul australian Darren Cahill ține aproape de liderul WTA.

Cahill a anunțat într-o postare pe un site de socializare că Simona Halep a scăpat de hernia de disc care a sâcâit-o în ultimele trei luni.

„Din câte știu, Simona nu mai are nici o problemă și se antrenează la sută la sută. Însă eu nu mai sunt acolo, iar ea are oameni grozavi care se ocupă de aceste lucruri”, a scris Darren Cahill.

Simona Halep a acuzat dureri de la începutul lunii septembrie, dar problemele medicale s-au acutizat în octombrie. Diagnosticată cu hernie de disc sportiva din Constanța a fost nevoită să renunțe la Turenul Campioanelor 2018.

Cu Darren Cahill antrenor, Simona Halep a triumfat la Roland Garros

Aflată pe locul 1 WTA pentru a 59-a săptămână, Simona Halep a urmat un tratament specific de recuperare în România, ea urmând să plece în Australia imediat după Revelion.

Cu Darren Cahill antrenor, Simona Halep a reușit cea mai bună performanță a carierei, câștigarea turneului de Mare Șlem de la Roland Garros 2018.

Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei

 

Post-ul Darren Cahill, vești bune despre Simona Halep: ”Nu mai are nici o problemă!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.