Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, va participa la „Sports Festival” de la Cluj-Napoca


Darren Cahill se va întoarce în România la data de 15 iunie pentru a participa la a doua ediţie a „Sports Festival”, eveniment ce va avea loc la Cluj-Napoca. Fostul antrenor va vorbi despre experienţa sa în lumea tenisului, despre colaborarea cu Simona Halep şi va susţine şi o sesiune de autografe, informează Mediafax.

„Salut, România! Abia aştept să mă întorc în România pe 15 iunie pentru a două ediţie a Sports Festival în Cluj! Voi împărtăşi din experienţă mea din ultimii 15-20 de ani cu jucătorii şi cu Simona Halep. Sper să ne simţim bine. Abia aştept să ne vedem acolo”, a anunţat Cahill.

Festivalul va avea loc în perioada 13 – 16 iunie la Cluj şi va avea în componenţă şi pe unii ca Simona Halep, Flavia Pennetta sau Gică Hagi. Printre sporturile reprezentate la acest eveniment vor fi: tenis, fotbal, atletism, baschet, tenis de masă, handbal, volei pe plajă, rugby, caiac, oină, golf, karate, ciclism, scrimă, şah, cross fit, escaladă, gimnastică, motociclism sau padel.

Poate te interesează și Turneul WTA de la Bucureşti se va organiza şi în 2019, după ce s-a încercat mutarea la Budapesta

Post-ul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, va participa la „Sports Festival” de la Cluj-Napoca apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.