Dacă ți-e frică de lup nu intri în pădure, no?!

c3

Nu e deloc greu de anticipat că voi începe seara cu o simplă și transparentă analiză a rezultatelor din Europa. Nu m-am pronunțat corect după tragerea la sorți când am spus că Pandurii și Maccabi pleacă de la aceeași linie de start. N-am fost suficient de profesionist să arunc un ochi pe lotul israelienilor înainte să scriu asta. Greșeala mea. Procentajul de jucători senzaționali din lotul lui Arveladze este mult prea mare chiar și pentru Steaua sau Astra, Pandurii n-au cum să emită pretenții când ei vin dintr-un campionat în care Timișoara abia s-a reunit de câteva zile, iar sâmbătă joacă la Dinamo.

Viitorul, ei bine aici am avut dreptate initial. Dacă belgienii vor să treacă mai departe, o vor face. Un lot de optimile Europa League și cu șanse bune și la primele 3 locuri din campionat, asta a întâlnit Hagi de la 21:30. Nu e de plâns că am pierdut 3 echipe europene din 5 deja, e groaznic că noi mergem spre mai rău.

Despre Liga 1 ar fi de vorbit azi câte puțin, mai ales că Dinamo l-a trimis pe Anton la Getafe și s-ar fi înțeles cu Dan Nistor, iar Pandurii i-a prezentat pe Sânmărtean și Țucudean. Steaua cică l-ar fi luat pe Mitrea, continuând astfel furibunda campanie de achiziții. Bomba vine de la Giurgiu, unde N’Gog ar fi aproape să semneze cu Astra. Dacă n-ați auzit de David N’Gog, e nasol și n-o să zic mai mult decât că a jucat la PSG sau Liverpool printre altele și n-are decât 28 de ani.

Simeone, poate cel mai bun tehnician la ora actuală, vine cu o serie de declarații care au deschis porți suficiente. A specificat că Premier League e locul unde ar vrea să ajungă cândva și ca orice argentinian care se respectă, trebuie să „locuiască” și în Serie A, Interul fiind cea mai probabilă destinație.

 

Cancanul zilei de azi, e legat tot de un Argentinian. Dacă prima data a fost noua freză a lui Messi, astăzi poza îl întruchipează pe Kun Aguero Piedone.

Football Soccer - Manchester City training - International Champions Cup China - Olympic Sports Centre, Beijing, China - 24/7/16 - Manchester City player Sergio Aguero during training. REUTERS/Thomas Peter
Football Soccer – Manchester City training – International Champions Cup China – Olympic Sports Centre, Beijing, China – 24/7/16 – Manchester City player Sergio Aguero during training. REUTERS/Thomas Peter

 

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.