Cum să pariați pe fotbal

Obținerea de bani din pariuri sportive este un lucru de care poate avea parte orice persoană care cunoaște piețele pe care își investește banii. Dar trebuie să subliniem că acest lucru nu este suficient. Există mai mulți factori de care trebuie să țineți cont.

De fapt, pentru a vă bucura de succes la pariuri sportive trebuie să țineți cont de un set clar de reguli de bază pentru a vă controla emoțiile și gestiona banii disponibili. Și cel mai greu lucru din toate este să respectați aceste reguli. Este ușor de spus că trebuie să pariați responsabil, dar nu este atât de ușor de realizat acest lucru.

Oricât de bine v-ar putea merge pentru o perioadă, în orice moment puteți comite o greșeală dacă vă abateți de la regulile de bază, ceea ce vă va împiedica să obțineți profit lună de lună.

La începutul aventurii în lumea pariurilor este vorba despre învățarea modului de a paria fără a pierde. Va fi suficient să vă creșteți bugetul pentru pariuri cu ajutorul unui bonus de la case de pariuri. Casele de pariuri oferită diverse bonusuri și promoții pentru a motiva pariorii să parieze.

Așadar, ulterior creșterii bugetului cu ajutorul bonusurilor oferite, trebuie să vă îmbunătățiți tehnica pentru a câștiga pe termen mediu / lung.

Însă, nu trebuie să uitați că este extrem de important să vă organizați bine și să nu jucați de dragul de a juca. Amintiți-vă că scopul vostru este câștigul. Prin urmare, trebuie să vă străduiți să vă atingeți de cât mai multe ori obiectivul. Iată regulile pe care trebuie să le respectați pentru a putea paria pe fotbal astfel încât să aveți succes.

Reguli de bază pentru a câștiga la pariuri

Gestionați-vă bugetul

Cel mai important este să pariați suma potrivită în fiecare moment. Nu puteți avea parte de câștig dacă efectuați o depunere de 50 € și din două pariuri terminați depozitul, nu mai pariați un timp și faceți din nou același lucru când vă dați seama că iar ar trebui să pariați.

Cheia este să decideți ce procent din bugetul de pariuri ar trebui să pariați pe o anumită piață. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să pariați niciodată pe aceeași piață mai mult de 10% din bugetul vostru și niciodată să nu investiți  mai mult de 30% din acesta în același timp. De aici provine noțiunea de miză.

Aceasta este singura modalitate de a fi martorii creșterii bugetului, fie cu ajutorul bonusurilor, fie datorită bunei gestionări a pariurilor pentru a obține profit.

Respectați miza

 

Miza este unitatea care măsoară banii pe care trebuie să îi investiți în pariuri, în mod normal rezultatul împărțirii bugetului la 100, deși cu un buget sub 500 de euro puteți scădea acest 100 în funcție de riscul pe care vi-l veți asuma. Trebuie să acordați o notă fiecare pariu de la 1 la 10, 10 fiind un pariu sigur și 1 pariu foarte puțin probabil.

De exemplu, aveți un pariu cu cota 2 despre care credeți că are 60% șanse de câștig, ceea ce ar fi o miză de 6, deoarece cota 2 este egală cu 50% șanse de reușită. Veți paria. Cât veți paria pentru o miză de 6? Dacă bugetul vostru este 100 €, suma pe care ar trebui să o pariați pe miza 6 ar fi 6 euro. Rezultatul înmulțirii cu 6 a unității mizei voastre (între paranteze pătrate).

6 € = 6 * [buget / 100]

Informați-vă

 

Informația reprezintă putere și de asta aveți nevoie când plasați un pariu. Imaginează-ți că doar voi știți că unii jucători de top dintr-o echipă nu vor juca într-un meci. Cotele oferite de casa de pariuri presupun prezența acestora și sunt peste ceea ce ar trebui să fie.

Pariorului mediu i se întâmplă contrariul, toată lumea știe că un anumit jucător este accidentat, dar pentru faptul că nu se informează, el pariază la o cotă mare, atunci când, de fapt, această creștere se datorează informațiilor care nu includ acest detaliu.

Pariați la mai multe case de pariuri

 

Tuturor ni se par grele schimbările, mai ales când suntem mulțumiți de ceea ce avem, dar pot exista întotdeauna opțiuni mai bune și, deși astăzi este cea mai bună, în câteva luni, va apărea ceva care are exact ceea ce căutăm și ceva în plus.

Dacă pariați doar la una dintre casele de pariuri disponibile, sunteți la mila cotelor pe care vor să vi le ofere, fără a avea posibilitatea de a verifica care este cea mai bună cotă.

În plus, toți operatorii de pariuri online vă oferă promoții de loialitate, promoții pentru utilizatorii obișnuiți, care nu sunt bonusuri de bun venit și care, de obicei, sunt promoții diferite, axate pe diferite sporturi sau meciuri ale unui sport. Dacă ați decis deja pariul și descoperiți că o casă oferă o promoție pentru opțiunile respective, puteți paria acolo și obține astfel un beneficiu mai mare pentru același pariu.

Dincolo de cele spuse, profitați de bonusuri, încercați să înțelegeți de ce este interesant pariul pe care vreți să-l plasați și de ce credeți că aveți un avantaj față de casa de pariuri. De asemenea, nu uitați că succesul în pariuri este o chestiune pe termen lung. Mult noroc!

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.