Cum să alegi o casă de pariuri serioasă

La o singură căutare pe Google, vei vedea ca există sute de case de pariuri online care încearcă să te atragă cu tot felul de beneficii și oferte care la prima vedere par ireale. Au fost multe cazuri în care pariorii au ales aceste case de pariuri în speranța că se vor îmbogăți peste noapte cu atâtea facilități, dar s-au ales fără niciun ban și cu o experiență neplăcută. Atunci când ești pregătit să investești sume importante de bani în pariurile online, trebuie să te asiguri că alegi o casă de pariuri serioasă.

Primul indicator al faptului că o casă de pariuri este serioasă este acea licență ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Până în vara anului 2015, existau în România peste 1.000 de agenții de pariuri online, dar nicio organizație de specialitate care să gestioneze și să monitorizeze această industrie în plină dezvoltare. Odată cu apariția licențelor ONJN, pariorilor le este mult mai ușor să își aleagă o casă de pariuri serioasă. Una dintre acestea este și casa de pariuri Betano, una dintre cele mai populare case de pariuri din România, dar și sponsorul principal al primului eșalon din România, Liga I. Această sponsorizare îți garantează încă o dată că această casă de pariuri este într-adevăr serioasă și că merită să te înregistrezi pe site-ul lor pentru că știi că banii tăi sunt în siguranță.

Un alt indicator al seriozității unei case de pariuri este reprezentat de opțiunile de depozit. Casa de pariuri Betano îți oferă 6 opțiuni pentru a depune banii în contul tău: cardul de credit/debit, playsafecard, Skrill-Moneybookers, Skrill 1-Tap, Neteller și transfer bancar. Toate aceste opțiuni sunt extrem de populare și văzute cu ochi buni în rândul pariorilor. Și atunci când vorbim de retragerea banilor, lucrurile sunt serioase. Mai exact, pentru a ne putea retrage banii câștigați, trebuie să fie verificată cartea de identitate și cardul folosit pentru depuneri sau retrageri și abia apoi vom putea avea banii în cont în maxim 5 zile, în funcție de modalitatea aleasă. Acest lucru ne asigură și că nimeni altcineva nu va avea acces la contul nostru și nu va putea retrage banii.

Continuarea pe Financiarul.ro

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.