Cum sa ai succes la pariurile sportive

Obținerea de profit din pariuri sportive online reprezintă un plan pe termen lung. Cunoaștem cu toții diverse povești în care pariorul a devenit milionar, datorită unui pachet combinat de mai mult de 15 pronosticuri fotbal sau predicții tenis ( nu spunem că acest lucru nu se poate întâmpla, doar că nu ar trebui să fie o strategie pe termen lung. Vreți să aflați mai multe lucruri despre pariuri online combinate? Din păcate, acest lucru nu este o opțiune viabilă pentru cei care doresc să obțină venituri suplimentare în lumea pariurilor sportive.

Dacă nu vă gândiți la pariurile sportive doar ca la o distracție (pariurile cu prietenii pot fi distractive, mai ales dacă voi veți câștiga iar prietenii vor pierde), succesul la diverse case de pariuri online depinde de un plan pe termen lung. Iată câteva dintre cheile acestui plan:

Înțelegerea conceptului de valoare și a modului de a valora

Trebuie să înțelegeți acest lucru foarte clar. Dacă nu înțelegeți acest lucru, mai bine să nu începeți să pariați lacase de pariuri. Poate că sunt convinși că o echipă favorită cu o cotă 1.25 va câștiga, dar șansele care vi se oferă sunt cu adevărat bune și valoroase?

De multe ori am auzit pariorii ocazionali spunând „ este imposibil ca această echipă să piardă acest joc. Probabilitățile de victorie sunt mai ridicate decât cotele oferite? Să pariați bazându-vă pe acest lucru, nu este bine. Nu așa funcționează lucrurile într-un casino live sau într-o casă de pariuri.

Judecățile de valoare sunt foarte simplu de făcut, dar majoritatea celor care pariază nu le înțeleg. Acest lucru este favorabil pariorilor aflați în minoritate, care înțeleg conceptul. Ei pot profita de dezechilibrarea pieții din cauza inocenței strategice a majorității.

Cunoștințe de bază despre matematica pariurilor sportive

Dacă ați spus vreodată că nu sunteți buni la matematică, nu ar trebui să pariați. Unii pariori pot avea succes la case de pariuri sau cazinouri online bazându-se pe instinct, dar pentru a avea succes aveți nevoie de un plan viabil pe termen lung și o bună cunoaștere a ceea ce cotele reflectă în termeni de probabilitate. Cu alte cuvinte, totul este o chestiune de numere. La un nivel minim trebuie să puteți multiplica și divide ușor.

Înțelegerea modului în care casele de pariuri decid cotele

Continuarea pe Financiarul.ro

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.