Cum a comentat Bianca Andreescu victoria cu Irina Begu: „Cu cât e mai grea lupta, cu atât e mai dulce victoria”


Bianca Andreescu, jucătoarea momentului în WTA, a mărturisit că meciul câștigat la Miami contra Irinei Begu (4-6, 7-6/2, 6-2), a reprezentat o lecție pe care speră să nu mai fie nevoită să o repete.

„Am luptat cât am putut și sunt foarte mândră de mine și de cum m-am descurcat cu toată această situație. Cu cât e mai grea lupta, cu atât e mai dulce victoria. Am căpătat multă experiență astăzi, dar sper ca pe viitor să nu mai ajung să salvez minge de meci pentru a câștigat. Ar fi fantastic să câștig două turnee consecutiv”, a afirmat Bianca Andreescu, care o va întâlni în turul următor pe americanca Sofia Kenin.
Lăudată de mass-media
Revenirea Biancăi Andreescu în fața Irinei Begu a fost comentată pe larg în mass-media. „O revenire incredibilă pentru Bianca Andreescu. După ce săptămâna trecută a câștigat turneul de la Indian Wells, canadianca a obținut o victorie spectaculoasă în prima rundă la Miami”, a scris TVA Sport. „Ca o campioană! Bianca Andreescu a luptat pentru a reveni după ce a fost la un pas să fie eliminată încă din primul tur la Miami”, a titrat CBC.

Poate te interesează și Au trecut 7 luni de la ultimul trofeu WTA câștigat de Simona Halep. Pune capăt crizei la Miami?

Post-ul Cum a comentat Bianca Andreescu victoria cu Irina Begu: „Cu cât e mai grea lupta, cu atât e mai dulce victoria” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.