CSU Craiova răspunde tăios FRF. Duelul comunicatelor, după petrecerea cu înjurături la adresa rivalelor


Fotbaliștii de la CSU Craiova și-au înjurat rivalii la petrecerea de final de sezon, iar isprava lor a fost filmată și a ajuns pe internet. FRF a condamnat comportamentul oltenilor printr-un comunicat de presă, dar nici clubul din Bănie nu a rămas dator și a reacționat tot printr-un comunicat. 

”Recunoaștem că ne-a surprins comunicatul FRF, având în vedere că imaginile erau de la o petrecere privată. Ne-a surprins pentru că nu am văzut ca Federația să ia atitudine în situații mult mai grave și care s-au petrecut în spațiul public și ne referim aici la un jucător al echipei Naționale care, la un meci de fotbal, a scuipat un suporter pe Arena Națională. Ne referim la un eveniment de acum 3 săptămâni, când, în spațiul public, doi jucători ai Naționalei Under-21 au arătat semne obscene suporterilor Științei. Nu mai vorbim de una dintre campioanele din ultimii ani, ai cărei jucători au avut un moment similar după meciul în care au câștigat titlul. Nu am văzut nicio reacție cu privire la imaginile apărute după victoria României Under-21 cu Țara Galilor, când tricolorii s-au filmat în autocarul echipei petrecând cu manele”.

FRF a luat atitudine după ce în spațiul public a apărut un clip de 50 de secunde în care patronul Mihai Rotaru și căpitanul echipei Bancu îl acompaniază pe lăutar și scandează trivialități la adresa rivalelor Dinamo, Steaua și Rapid.

Afaceristul și internaționalul pronunță versurile injurioase, în timp ce, în plan secundar, Mateiu, Bărbuț și restul jucătorilor se mulțumesc doar să aplaude:

„Am fost în B
Suntem în A
Să-i dăm la m**e lui Steaua
Şi lui Dinamo, şi lui Rapid,
Pentru că Ştiinţa n-a murit”
versurile cântate de cei de la CSU Craiova

Federația Română de Fotbal și staff-ul echipei naționale dezaprobă total atitudinea manifestată de jucătorii și staff-ul echipei U Craiova 1948 Club Sportiv în materialul video pe…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.