CSM București – Thuringer, în Liga Campionilor la handbal feminin (azi, ora 18.00). Calcule pentru locul doi în Grupa Principală 2


Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, vineri, de la ora 18,00, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia germană Thuringer HC, într-o partidă contând pentru ultima etapă a grupei principale 2 a Ligii Campionilor.

Pentru a ocupa locul 2 al grupei, care îi va oferi şi posibilitatea de a disputa meciul retur al sferturilor de finală pe teren propriu, CSM Bucureşti trebuie să învingă în ultima etapă a grupei pe Thuringer HC, Vipers Kristiansand să piardă acasă cu Gyori Audi ETO KC, iar FTC-Rail Cargo Hungaria câştige pe teren propriu cu RK Krim Mercator. În prezent, Gyori Audi ETO KC ocupă primul loc al clasamentului, cu 16 puncte, urmată de Vipers Kristiansand, 12 puncte, CSM Bucureşti, 10 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 10 puncte, RK Krim Mercator, 5 puncte şi Thuringer HC, 1 punct.

CSM București, înfrângere neașteptată cu Krim Ljubljana (23-24). ”Tigroaicele” au pierdut în fața unei echipe care nu mai avea nicio șansă la calificare!

„Eu încă mai sper la locul doi. Cred că ar fi mai uşor în sferturi, deşi la acest nivel nimic nu mai e uşor. E important să câştigăm mâine cu Thuringer şi să ne gândim că există şanse şi la locul 2”, a spus Curea.

„Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru. Thuringer nu va avea nicio presiune, presiunea va fi numai pe noi. Dacă ne gândim la meciul tur (n.r. – câştigat la 8 goluri diferenţă de CSM Bucureşti) poate părea uşor mâine, dar sunt destule exemple în care am câştigat primul meci la o diferenţă mare, iar apoi în retur am jucat altceva. Noi ne gândim doar la victorie, trebuie să facem cât mai puţine greşeli tehnico-tactice şi avem mai puţine ratări. Aceste lucruri ne pot aduce victoria”, a adăugat Iulia Curea înaintea antrenamentului de joi seara.

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Dragan Djukic, a declarat, joi, că de meciul cu Thuringer HC, ultimul din grupa principală 2 a Ligii Campionilor,…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.