CSM București, bulversată de accidentările Cristinei Neagu și Amandei Kurtovici: ”În acest moment este important să reconstruim practic această echipă”


Echipa feminină de handbal CSM București s-a reunit, joi seară, după vacanța de iarnă. Accidentările Cristinei Neagu și Amandei Kurtovici, două dintre jucătoarele de bază, pune campioana României într-o situație complicată.  

Andrea Lekic a declarat că va fi foarte greu în partea a doua a sezonului fără Cristina Neagu, a cărei accidentare a fost ca un şoc pentru întreaga echipă.

Jucătoarea sârbă a menţionat că obiectivele sale au rămas aceleaşi ca la începutul sezonului. „Nu trebuie să ne gândim acum atât de mult la Gyor şi la Liga Campionilor pentru că în acest moment este important să reconstruim practic această echipă. Mai întâi ne vom concentra pe meciurile din campionatul intern pentru că ele sunt primele. Eu îmi doresc să câştig trofee cu CSM Bucureşti, obiectivul meu rămâne aceleaşi. Pentru că atunci când nu îţi propui să câştigi nu poţi da ceea ce ai mai bun în tine”, a precizat Andrea Lekic, citată de Agerpres.

„Vacanţa a luat sfârşit, am reînceput antrenamentele. Nu vom avea mult timp pentru pregătire pentru că avem destule meciuri de jucat în această lună. Este greu de spus în cuvinte cât de dificil va fi fără Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic. În mod evident noi va trebui să dăm mult mai mult în această a doua parte a sezonului. Cu siguranţă vor fi schimbări în ceea ce priveşte stilul de joc, modul de a ne apăra sau ataca şi toate celelalte lucruri. Va fi foarte, foarte greu fără Cristina Neagu. Toţi am fost în şoc atunci când am aflat de accidentarea ei. Ne-am întrebat fiecare cum e posibil aşa ceva şi de ce ni se întâmplă nouă. Acum trebuie să ne pregătim cât putem de bine pentru că ne aşteaptă un sezon foarte greu”, a spus Lekic.

„Programul este într-adevăr unul foarte încărcat, este obositor pentru noi. În special când avem două meciuri în 24 de ore la Campionatul European. După cum s-a văzut, în meciurile de la Europene…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.