Cristina Neagu a suferit o accidentare gravă! A fost transportată imediat la spital

Cristina Neagu a suferit o accidentare teribilă în minutul 52 al partidei România – Ungaria.

Jucătoarea noastră a călcat strâmb în alergare și a acuzat o durere la genunchi. Planeta Szimonetta, jucătoarea care era cu o mână pe Cristina, s-a speriat și ea. 

Medicii au intrat imediat pe teren și au luat-o cu targa pe Cristina, a cărei accidentare pare a fi una gravă. 

Pare o ruptură de ligamente

Suporterii naționalei au început să plângă, la fel ca unele dintre jucătoarele aflate pe banca echipei noastre. Pare a fi vorba despre o ruptură de ligamente încrucișate.

Deocamdată nu se știe nimic oficial. „A mers să facă un RMN. O să vedem după aceea verdictul medicului. E posibil să aibă o ruptură de ligamente”, a spus Eliza Buceschi.

„Sper din toată inima să nu fie grav”, a ad[ugat Crina Pintea. „N-a fost un fault fair-play”, a spus și Cristina Laszlo.

„Cea mai importantă problemă a noastră e Cristina. A pățit ceva la genunchi, nu știm exact ce”, a spus și Ambros Martin.

România a pierdut cu Ungaria, dar mai speră la calificarea în semifinale.

EXCLUSIV/ Eurodeputaţii români au povestit pentru Libertatea cum au trăit atentatul din Strasbourg: „Mii de oameni blocaţi în sediul PE, până la 3 dimineaţa, hoteluri asaltate de turişti speriaţi”

Post-ul Cristina Neagu a suferit o accidentare gravă! A fost transportată imediat la spital apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.