Cristiano Ronaldo este căutat de poliție. Fotbalistul acuzat de viol, obligat să dea o probă ADN


Autoritățile din Las Vegas au emis un mandat pe numele lui Cristiano Ronaldo, somându-l pe fotbalist să dea o probă ADN. Poliția vrea să vadă dacă monstra se potrivește cu cea luată de pe rochia lui Kathryn Mayorga, femeia care l-a acuzat de viol. 
Wall Street Journal susține că poliția a emis mandatul către instanțele din Italia. Atacantul joacă în prezent pentru echipa Juventus. Publicația spune că informația vine de la un oficial care are acces la dosarul lui Ronaldo. Fotbalistul, în vârstă de 33 de ani, continuă să nege acuzațiile care i se aduc și plănuieșete să colaboreze pentru a-și dovedi nevinovăția.

Ronaldo este acuzat de o americană că ar fi violat-o, pe 13 iunie 2009 la Las Vegas, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea.

Avocatul portughez al lui Cristino Ronaldo, Carlos Osorio de Castro, alături de un detectiv particular și un expert criminalistic, se luptă să-i reabiliteze numele jucătorului.

EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru”. Naty lucrează ca asistent medical în Franța

 

Post-ul Cristiano Ronaldo este căutat de poliție. Fotbalistul acuzat de viol, obligat să dea o probă ADN apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.