Costin Ștucan, despre suferința psihică a unui fost fotbalist român care a declarat că va fi antrenor la FC Barcelona: „Apel la decență. Nu râdeți de Victoraș Iacob!”


Victoraș Iacob (38 de ani) a ridicat multe sprâncene, aseară, după ce a avut un dialog foarte ciudat cu un realizator de la Radio Sport 1. Fostul fotbalist a spus în direct că este foarte aproape să devină noul antrenor al echipei principale FC Barcelona.

Într-un editorial publicat pe gsp.ro, jurnalistul Costin Ștucan atrage însă atenția că nu este nimic amuzant în știrea care a făcut apoi înconjurul publicațiilor sportive, despre „declarațiile halucinante” ale lui Victoraș Iacob.

Realizatorul emisiunii GSP Live a luat legătura cu una dintre surorile fostului atacant stelist și a întrebat-o ce se întâmplă cu fratele ei.
„Nu văzuse emisiunea, dar a fost afectată de numeroasele știri apărute deja în online. Mi-a spus că situația lui Victoraș e «o problemă personală» a familiei Iacob și că roagă jurnaliștii să trateze chestiunea cu discreție și decență. Adică, să nu îl mai contacteze în emisiuni, profitând de momentul delicat în care se află.”, a scris Ștucan.
Aflat și el în aceeași breaslă, jurnalistul a explicat că înțelege goana colegilor săi după senzațional, mai ales în weekend când toate publicațiile online stau prost cu traficul, însă „există în meseria asta o limită fină până la care putem merge cu subiectele”.

Costin Ștucan a amintit și de episodul de acum doi ani, când același Victoraș Iacob a ținut să precizeze că nu are o relație cu Simona Halep, deși nimeni până atunci nu speculase așa ceva.
„Când un fost fotbalist se filmează noaptea vorbind singur niște lucruri de neînțeles, când anunță în direct că nu are o relație cu Simona Halep, când rătăcește prin București pe bicicletă cu privirea pierdută, e evident că omul acela are nevoie de ajutor specializat, nu de încurajări de a intra în direct la emisiuni”, a mai notat jurnalistul GSP.
Citește editorialul lui Costin Ștucan pe GSP.ro.

Citește…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.