Cosmin Contra, fan al motocicletelor. Selecționerul României, primit ca un rock star la ”Iubim 2 roți”


Primul mare festival în aer liber din București dedicat motocicliștilor și muzici rock, ”Iubim 2 roți” (eveniment ce a avut loc wek-end-ul trecut). a fost extrem de bine primit și de aplaudat.

La fel de aplaudată a fost și prezența surpriză în public a antrenorului echipei naționale de fotbal a României, Cosmin Contra. Primit la fel ca pe un rockstar, selecționerul aflat în cel mai bun al carierei sale de antrenor, Cosmin s-a făcut ”frate de cruce” cu cei prezenți printr-un efort personal de aplaudat, faptul că sprijină și susține campania umanitară a Bikers for Humanity.

Proiect ce va prinde formă weekendul viitoar, se vor construi și utila locuințe pentru 53 de copii instituționalizați din Tulcea, abandonați ori care provin din familii disfuncționale, cu șanse mici de integrare.

Cosmin Contra (44 ani), care a contribuit personal la strângerea de fonduri prin autografe și articole vestimentare personalizate, ce au fost scoase la licitație, s-a bucurat de muzica celor de la Bucovina, dar mai ales Cargo, care s-au devedit preferații săi, ale căror piese le-a ascultat la un suc, nu o bere căci a venit cu automobilul personal la eveniment.

Cosmin Contra, fan al motocicletelor. Anul viitor vine ”călare” pe motor
Cel mai scump articol pus la dispoziție prin amabilitatea lui Contra, un tricou oficial cu autograful său și al jucătorilor a fost ”adjudecat” de un constănțean pentru suma de 2250 lei.

Selecționerul i-a promis prezentatorului evenimentului, Cristian Hrubaru, că la viitoarea ediție a evenimentului va veni călare pe propria-i motocicletă, căci, în ciuda recentei operații pe care a suferit-o la picior, are în plan să-și cumpere o motocicletă de croazieră. Cosmin Contra a socializat cu toți cei ce l-au întâmpinat în mulțime, și s-a pozat cu doritorii.

Alegeri istorice: Cum partidul lui Viktor Orban și-a crescut procentele, în timp ce partidul lui Liviu…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.