Conflictul dintre Erik Lincar și FC U Craiova continuă. Valentin David susține că antrenorul lui Turris i-a rupt degetul. Lincar își arată echimoza


Incidentele de la derby-ul Ligii 3 dintre FC U Craiova 1948 (echipă patronată de Adrian Mititelu) și Turris-Oltul Turnu Măgurele, finanțată de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, vor fi judecate de Comisia de Disciplină a FRF. 

Până atunci, părțile se acuză reciproc. Antrenorul echipei teleormănene, Erik Lincar, susține că a fost bătut la vestiare de antrenorii Craiovei, Valentin David și Adrian Filip și și-a scos certificat medical pentru a-i acționa în instanță pe cei doi. ”Antrenorii Adrian Filip și Vali David și au sărit pe mine. M-au lipit de ușă și 7-8 secunde mi-au cărat pumni și picioare. Scurt: bam-bam”, a declarat Lincar pentru Libertatea.

La rândul lor, Valentin David și Adrian Filip au reacționat pentru ediție.ro, publicație online condusă de patronul lor, Adrian Mititelu, acuzându-l pe Lincar că fost recalcitrant.

Valentin David are mâna în ghips
Fostul portar Valentin David se consideră victima altercației cu Eric Lincar și intenționează la rândul său să îl dea în judecată pe Erik Lincar.

„Am observat și eu că totul s-a transformat într-un circ media. Văd că Lincar spune doar ce îi convine lui. În primul rând, eu nu aveam nimic cu el dacă nu ne înjura ca la ușa cortului în drum spre vestiare. Eu mă aflam acolo la ușă, plecasem de pe teren, iar Lincar a încremenit când m-a văzut. Nu se aștepta să ne întâlnim.

Ne înjura pe noi, oltenii, de morți și ne făcea cum îi venea lui la gură. În acel moment m-am dus la el și l-am întrebat de ce ne înjură, iar el a sărit cu piciorul spre mine. Eu am pus mâna să mă apăr, iar Lincar din acea lovitură mi-a fracturat unul dintre degetele de la mâna dreaptă.

Seara, m-am dus la spital, pentru că mă durea mâna. Am stat acolo până la ora două noaptea. Am și documente medicale pe care vi le pun la dispoziție. Luni după amiază voi merge și eu să îmi scot certificat…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.