Confesiunile arbitrei germane Bibiana Steinhaus: „Nu pot urmări normal un meci de fotbal”


Bibiana Steinhaus, una dintre cele mai reputate arbitre germane din Bundesliga, a dezvăluit că trăieşte un coşmar când urmăreşte meciurile de fotbal la televizor, relatează DPA, citată de Agerpres.

”Nu pot urmări normal un meci de fotbal. Sunt atentă doar la următoarele aspecte: ‘Unde este arbitrul acum? Pe ce traseu aleargă? Ce decizii trebuie luate? Să urmăreşti un meci cu mine poate fi puţin epuizant’, a declarat Bibiana Steinhaus, care va împlini duminică vârsta de 40 ani.

”În Germania, arbitrii pot continua doar până la 47 ani. Cred că este ca la fotbalişti, iau meci după meci. Mă concentrez pe fiecare meci şi arbitrez cât pot de bine”, a declarat arbitra nominalizată pentru CM de fotbal feminin din Franţa (7 iunie – 7 iulie 2019).

În acest sezon, Bibiana a arbitrat doar patru meciuri din cauza unei accidentări la picior.

Poate te interesează și FOTO | Paul Georgescu este Omul Ghețurilor. Vrea să înoate în apele din Antarctica la -22 de grade Celsius

Post-ul Confesiunile arbitrei germane Bibiana Steinhaus: „Nu pot urmări normal un meci de fotbal” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.