Ciprian Tătărușanu a devenit portarul cu cei mai mulți copii din istoria recentă a naționalei. Are ”Tătă” și-o fetiță


Ciprian Tătărușanu, 33 de ani și 52 de selecții la prima reprezentativă, a devenit tată pentru a treia oară. Frumoasa lui soție, Antoaneta, a născut marți în Franța o fetiță, care va fi botezată Isabel. Portarul nu va avea prea mult timp să petreacă lângă ”iubirea mea”, deoarece pe 18 martie trebuie să se prezinte la națională în vederea primelor meciuri din preliminariile Euro 2020, cu Suedia (23 martie, Stockholm) și cu Feroe (26 martie, Cluj-Napoca). 

I-a devansat pe Lung și pe Lobonț
Ciprian Tătărușanu se poate considera un bărbat împlinit. După doi băieți, a venit și prima fată in familia portarului naționalei. Cu trei copii, ”Tătă” a devenit liderul portarilor-tătici din istoria recentă a primei reprezentative. Tătărușanu i-a devansat pe legendarul Silviu Lung, care are doi băieți, Tibi Lung și Silviu Lung jr., pe Bogdan Lobonț și pe Florin Niță, ambii părinți de băiat și fată. Lobonț are cei doi copii din căsnicii diferite. Andrei Cristian (15 ani) este din relația cu Loredana Constantin, iar fetița, Azaria-Letiţia (7 ani), cu actuala soție, Iulia.
L-a egalat pe Chipciu
Tătărușanu a devenit pentru prima dată tătic în martie 2014, pe când era la Steaua, iar iubita lui l-a născut pe Sebastian. Cel de-al doilea fiu, Matei, a venit pe lume în noiembrie 2015, la Firenze. Goalkeeperul a fost învoit ieri de Nantes de la meciul din Cupa Franței, cu Vitre.Tătărușanu l-a egalat pe colegul său de la națională Alexandru Chipciu, care are trei fete. Mijlocașul Spartei Praga se pregătește să devină însă pentru a patra oară tată. Andreea, soția lui Chipciu, va naște curând încă o fată. Îl lotul naționalei se află 11 tătici: Tătărușanu, Pantilimon, Niță, Săpunaru, Chiricheș, Benzar, Toșca, Chipciu, Dragoș Grigore, Moți și Keșeru.

Topul portarilor-tătici
Ciprian Tătărușanu (2009- prezent) – 3 copii (2 băieți și o fată)

Silviu Lung…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.