Ciclist american de 90 de ani, depistat pozitiv la un concurs. Ce consumase bătrânul, cu o zi înainte

Carl Grove, un ciclist american în vârstă de 90 de ani, a fost depistat pozitiv cu epitrenbolon, un metabolit al trenbolonului, la un control făcut la 11 iulie 2018. Se întâmpla după campionatele SUA pentru veterani , unde a stabilit un record mondial. Grove, cel mai în vârstă participant la concurs, a câştigat atunci medalia de aur la categoria 90-94.

Acum, el va fi deposedat de un titlu obţinut vara trecută, deoarece a încălcat regulamentele antidoping, pentru care a primit un avertisment public. Cu toate acestea, Grove susţine că a fost depistat pozitiv pentru că a consumat carne contaminată.

De altfel, și Agenţia Americană Antidoping (USADA), care a anunţat că bătrânului îi va fi anulată performanţa, a menţionat că nonagenarul a furnizat informaţii din care reiese că probabil carnea contaminată pe care o consumase în seara dinaintea concursului este cauza testării pozitive a ciclistului, relatează BBC.

Recent, un motociclist a picat toate testele antidrog posibile. Polițiștii au fost șocați de ce au găsit asupra sa.

FOTO | Șa pe ele! A apărut calendarul pe 2019 cu cicliste sexy
Fostul ciclist italian Andrea Manfredi, printre victimele accidentului aviatic din Indonezia
Ciclistul belgian Jimmy Duquennoy a murit la 23 de ani
Cum a devenit Danemarca o națiune de cicliști. 4 lucruri pe care le poate învăța România

FOTO – USADA via antidopingworld.wordpress.com

Citește și… Cum să reziști în Asia fără telefon și cu program de călugăr budist. Povestea lui Andrei Lasc, tânărul care s-a regăsit la 10.000 de kilometri distanță și și-a descris experiența într-o carte

 

Post-ul Ciclist american de 90 de ani, depistat pozitiv la un concurs. Ce consumase bătrânul, cu o zi înainte apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.