Christoph Daum promovează fotbalul în India, echipat în treningul naționalei României


Fostul selecționer al României Christoph Daum este în continuare fără angajament după rezilierea contractului cu FRF, parafată pe 14 septembrie 2017, din cauza ratării calificării la CM 2018.

Tehnicianul german în vârstă de 65 de ani își umple timpul liber cu diverse acțiuni de promovare a fotbalului. În urmă cu câteva zile, Christoph Daum a fost la o universitate din India, unde ținut lecții despre „Rolul principal al unui antrenor de top” și a condus un antrenament pentru studenți, echipat în treningul pe care l-a păstrat ca amintire de la echipa națională a României.

Christoph Daum a devenit bun prieten profesorul spiritual şi ambasador al păcii, Sri Sri Ravi Shankar. Daum a deprins meditaţia, pe care o practică ori de câte ori are posibilitatea, el învăţând tehnici de relaxare şi exerciţii de respiraţie ayurveda.

Citește și: Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

Post-ul Christoph Daum promovează fotbalul în India, echipat în treningul naționalei României apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.