CFR Cluj l-a luat pe Ionuț Rus, ultima oară la Lazio Roma. Portarul, acuzat că a refuzat convocarea la naționala României


Campioana României la fotbal a făcut prima mutare în 2019, ca răspuns la acțiunea FCSB-ului, care l-a legitimat pe Florentin Matei.

Trupa din Gruia se pregătește, se pare, de despărțirea de portarul titular Giedrius Arlauskis, care are oferte de la formații din spațiul ex-sovietic, motiv pentru care a decis să-l cumpere pe Ionuț Rus, căruia i-a expirat înțelegerea cu Lazio Roma și era liber de contract.

Într-o postare pe Facebook, cu titlul ”New challenge”, portarul venit din Italia apare semnând contractul cu liderul României:

”După trei ani petrecuți în fotbalul italian, Ionut Rus a ales campioana Romaniei, CFR Cluj. Aflat la finalul înțelegerii cu Lazio Roma, portarul de 18 ani a semnat un contract valabil pe 5 ani cu gruparea clujeană. Mult succes, Ionuț!”, a anunțat și impresarul său, Cătălin Sărmășan.

Poreclit ”Donnarumma al României”, Ionuț Rus a fost lansat de LPS Timișoara, dar n-a reușit să se impună în Serie A.

În trecut, Ionuț Rus a fost un caz la naționala României.

Iată ce spunea antenorul Adrian Boingiu, după un scandal legat de selecțiile de la loturi: ”Apartenența lui nu mă interesează, nici cine sunt părinții lui.

L-am luat pe Costache pentru că n-a venit Rus, de la Lazio. Acesta n-a vrut să joace. A refuzat convocarea, a trimis telegramă de la Lazio că nu vine la lot!”.

Citeşte și:

UPDATE | EXCLUSIV. Băutură și golănie la naționala U19 de fotbal a României, la turneul din Grecia. Vedeta Vlad Dragomir, de la Arsenal, l-a bruscat pe Gheorghiță Geolgău. Reacțiile celor implicați”

Post-ul CFR Cluj l-a luat pe Ionuț Rus, ultima oară la Lazio Roma. Portarul, acuzat că a refuzat convocarea la naționala României apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.