CFR Cluj – FCSB, duelul care poate decide titlul în Liga 1. Situația lui Pintilii se decide în această dimineață


CFR Cluj și FCSB se duelează astă seară, în Gruia, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 la fotbal. Ardelenii au trei puncte avans și, dacă ar învinge, ar putea lua un avans decisiv în lupta pentru laurii de campioană. Partida va începe de la ora 21.00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look.

Cei de la FCSB vor decide în această dimineață dacă-l vor folosi sau nu pe căpitanul Mihai Pintilii, omul cel mai important de la mijlocul terenului. Mihai Pintilii accidentat în ultimul joc, cu Sepsi. Iar apoi a fost la „vraciul” Marijana Kovacevici, care i-a tratat afecțiunea. Pintilii s-a întors de la Marijana Kovacevici, iar azi dimineață urmează să se stabilească dacă va juca, a anunțat gsp.ro.
„Atât cât va putea să joace, o va face la 200% din potențial”
„Situaţia lui Pintilii este una bună, el e cu noi la Cluj și vom vedea. Deocamdată, nu este 100%, dar, cel târziu duminică dimineaţă, decidem dacă va juca sau nu. El este sănătos din punct de vedere medical și știu că atât cât va putea să joace, o va face la 200% din potențial”, a spus Teja.

„Ne dorim foarte mult să câștigăm. Nu știu dacă e un meci decisiv. Mai sunt 15 puncte în joc. Noi nici nu ne gândim să pierdem acest joc. Petrescu e unul dintre cei mai buni antrenori din România. Dar pe teren există cei 11 jucători ai mei care depind de motivația pe care o au. Nu cred că cineva va intra să facă egal. Inclusiv CFR va juca la victorie, așa cum o vom face și noi”, a adăugat antrenorul.

Românii din muzeul Nobel. Patru biografii cu rădăcini în Transilvania și Moldova stau laolaltă cu nume imense ale istoriei planetare

Post-ul CFR Cluj – FCSB, duelul care poate decide titlul în Liga 1. Situația lui Pintilii se decide în această dimineață apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.