CFR Cluj, campioană în Liga 1. Mario Camora a aranjat vitrina clubului, pentru a face loc încă unui trofeu: ”Vrem să intrăm în istorie cu al doilea titlu câștigat consecutiv”


CFR Cluj are nevoie de un punct în disputa cu Craiova, programată duminică, de la ora 21.00, pentru a deveni campioană în acest sezon. Ardelenii își asigură fanii că vor face totul pentru a se bucura, la finalul jocului cu oltenii, de un nou titlu, al doilea consecutiv pentru echipa din Gruia.

Căpitanul Mario Camora, cel mai vechi om din lotul lui Dan Petrescu, a dat semnalul de luptă și și-a îndemnat coechipierii să fie sută la sută concentrați la disputa de duminică, pentru ca apoi să aibă motive de petrecere.
” Echipa merita să câștige titlul, mai avem finala de duminică, pe care sperăm să o rezolvăm. Trebuie să fim modești, să fim cu picioarele pe pământ că nu s-a câștigat nimic încă” – Mario Camora, căpitan CFR Cluj.
A retrăit momentele câștigării altor două campionate
Camora știe că un nou titlu pentru CFR ar reprezenta o bornă unică în istoria clubului și crede că atât el, cât și ceilalți jucători, sunt gata de orice pentru a reuși această performanță.

”Sunt emoții, sper ca de duminică să mai avem încă un trofeu, să mai adăugăm încă o vitrină dacă este cazul și nu mai e loc pentru cupe. Ne dorim să intrăm în istoria clubului, că nu s-a câștigat niciodată doi ani la rând titlul. Ne stă bine în galben, prefer să fie pe mine tricoul de campion, decât să-i văd pe alții cum se bucură de el. Vreau medalia de aur la gât, vreau să facem istorie pentru club”,
Mario Camora, căpitan CFR Cluj.

Lusitanul a făcut o incursiune în amintirile pe care le are de la precedentele două campionate câștigate.  
”Trofeul din sezonul 2011-2012 a fost primul pentru mine în România, a fost o semnificație aparte, în 2017-2018 a fost mult mai dificil, am traversat o perioadă grea a clubului, dar ne-am revenit și s-a terminat cum era bine pentru noi”, Mario Camora, căpitan CFR Cluj. 

Vestiarul, cheia acestui sezon
Ardelenii spun că încă au…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.