Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 8: Ronda Rousey (31 de ani, SUA, arte marțiale mixte) | FOTO și VIDEO

Libertatea a rugat-o pe Adina Alberts (foto), medic primar, chirurgie plastică, să comenteze ce plusuri și ce minusuri au, în privința aspectului fizic, zece sportive care apar cu regularitate în mai toate topurile dedicate frumuseților din sport și să realizeze un clasament personal, în funcție de observațiile făcute.

Începând de luni, 3 decembrie, site-ul nostru prezintă zilnic părerea specialistului despre fiecare caz în parte, începând de la ultimul până la primul loc.

Locul 8: Ronda Rousey (31 de ani, SUA, arte marțiale mixte)

Ronda are un chip plăcut, un zâmbet minunat. Fața este foarte frumoasă, proporțiile bine reprezentate, dantura superbă, naturală. Nasul este foarte fin, poate puțin prea fin în comparație cu ovalul bine definit al feței!

La nivelul obrazului stâng există o formațiune, probabil nev, pe care nu ar trebui să îl mai păstreze. Este inestetic! Și este atât de ușor de îndepărtat, încât nu înțeleg de ce sunt atâtea persoane publice, chiar și în România, care aleg să le pastreze a la long!

Corpul este musculos, ușor masculinizat, dar la ce să te aștepți de la o practicantă a luptelor marțiale?! Picioarele sunt drepte, frumoase, cu musculatura foarte bine dezvoltată. Deși nu sunt o admiratoare a persoanelor cu picioarele grosuțe, trebuie să recunosc că picioarele Rondei chiar îmi plac!

Un lucru aș mai menționa: încălțămintea care se termină la nivelul gleznei, că e sandală cu baretă peste glezne sau ghetuță, ar trebui evitată de către persoanele care au membrele inferioare mai solide!

Citește și: Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 10: Lindsey Vonn (34 de ani, SUA, schi) | FOTO și VIDEO

Post-ul Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 8: Ronda Rousey (31 de ani, SUA, arte marțiale mixte) | FOTO și VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.