Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 3: Corina Biriș (20 de ani, România, handbal) | FOTO și VIDEO

Libertatea a rugat-o pe Adina Alberts (foto), medic primar, chirurgie plastică, să comenteze ce plusuri și ce minusuri au, în privința aspectului fizic, zece sportive care apar cu regularitate în mai toate topurile dedicate frumuseților din sport și să realizeze un clasament personal, în funcție de observațiile făcute.

Începând de luni, 3 decembrie, site-ul nostru prezintă zilnic părerea specialistului despre fiecare caz în parte, începând de la ultimul până la primul loc.

Locul 3: Corina Biriș (20 de ani, România, handbal)

O sportivă foarte tânără, superbă, cu un chip lucrat și îngrijit. Observ, în fotografiile puse la dispoziție, adaosul de gene, conturul de buze, machiajul intens al ochilor. Nu este neapărat un lucru rău, doar că la 20 de ani parcă este prea mult!

Lăsând însă la o parte toate aceste „suplimente”, pot să văd un chip frumos, bine proporționat, pomeții plini și arcuiți ideal. Nasul este impunător, dar frumos și foarte feminin… și ar fi minunat dacă nu ar interveni estetic niciodată la acest nivel.

Corpul este tânăr și tonic, sânii naturali de mărime medie, simetrici, talie fină în ciuda efortului fizic intens. Picioarele sunt foarte frumoase, drepte, cu musculatură fermă, fără urmă de celulită. O plăcere să o privești!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B I R I S • C O R I N A (@biriscorina) on Jun 8, 2018 at 1:47am PDT

Poate te interesează și: Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 9: Maria Sharapova (31 de ani, Rusia, tenis) | FOTO și VIDEO

Post-ul Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 3: Corina Biriș (20 de ani, România, handbal) | FOTO și VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.