Cele mai bune ponturi la pariuri

Pentru unii pariori, ponturile de la pariurile sportive reprezintă o mână de ajutor în momentele în care nu au inspirație sau când nu cunosc atât de bine evenimentele sportive din oferta zilnică a casei de pariuri. Alți pariori însă, văd aceste ponturi pariuri cu ochi critici, îndoindu-se de veridicitatea lor și de șansele lor de câștig. Pe de-o parte, ai tot dreptul să te îndoiești de o anumită informație, însă, înainte de a o cataloga drept una ”falsă”, asigură-te că ai analizat-o în profunzime. Astăzi te vom învăța cum să alegi cele mai bune ponturi pariuri și cum să faci bani din ele. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi!

Verifică bine sursa pontului

Astfel de ponturi pariuri putem vedea oriunde în jurul nostru, în cercurile de prieteni, pe rețelele sociale, pe site-urile caselor de pariuri sau pe tot felul de site-uri, unele care se bucură de o credibilitate mai mare, iar altele mai mică. Nu îți pierde vremea cu ponturi pariuri care vin de pe site-uri dubioase, necunoscute, care nu sunt accesate de mulți pariori. De obicei, dacă în cercul tău de prieteni ai persoane care joacă la pariuri, vei ști care site-uri sunt de încredere și care nu.

Există site-uri cu ponturi pariuri care precizează faptul că toate informațiile și prognosticurile sunt date de tipsteri profesioniști, care au o anumită experiență în lumea jocurilor de noroc, dar și în lumea sportului. Astfel de site-uri constituie o sursă bună de ponturi pariuri pentru că toate prognosticurile au în spate o muncă amplă de analiză a informațiilor colectate. Spre exemplu, un tipster profesionist, înainte de a da un prognostic pentru un meci de fotbal, va analiza starea și forma ambelor echipe de fotbal, disponibilitatea jucătorilor cheie, miza meciului, etc., în cazul unui joc de tenis va conta foarte mult suprafața de joc și experiența jucătorilor pe o astfel de suprafață. Toate ponturile pe care ți le vei lua de pe astfel de site-uri sunt într-o proporție de peste 90% sigure. Până la urmă, nimic nu este sigur în lumea sporturilor și orice eveniment neașteptat poate avea loc.

Continuarea pe News24.ro

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.