Cele 5 reguli de aur ale pariorilor de succes

Aceste reguli reprezintă ABC-ul oricărui parior care are ceva pretenții de la acest hobby. Dacă vrei să ieși din mulțime și să ai o șansă în plus de a atinge un prag de performanță în domeniul pariurilor sportive, trebuie neapărat să cunoști și să aplici aceste sfaturi. Iată despre ce e vorba:

5. Află dacă condiția ta actuală îți permite să aspiri să devii un parior profesionist

În viață nu este suficient numai să vrei ceva, ci trebuie să și poți face acel lucru. Poate că îți surâde ideea de a deveni un parior full-time, însă poate că nu ești făcut pentru asta și poate că nu dispui de cele necesare pentru a putea spera că vreodată vei ajunge să-ți câștigi pâinea din asta. Totodată, poate că odată ajuns acolo, vei descoperi că nu este pentru tine o astfel de viață și că nu-ți mai dorești să faci asta, chiar dacă te-ai chinuit enorm să ajungi până acolo și chiar ai făcut numeroase sacrificii pentru asta. Nu vrei să ajungi acolo!

Gândește-te că viața de parior presupune multă muncă și o stare continuă de incertitudine. Nu vei avea niciodată confortul unui angajat care știe că la sfârșit de lună va încasa pe card salariul, indiferent de ceea ce se întâmplă. Chiar dacă îți plac sporturile și te vezi făcând o profesie din asta, nu te gândi că va fi ușor, pentru că nivelul de stres acumulat cu timpul poate să-și spună cuvântul și implicit să te schimbe ca om. Pariorii de top își pot aloca chiar și săptămâni pentru a analiza un singur pont, pe care, în final, ar putea decide să nu-l mai joace.

Te-ai gândit la aspectul social? Ce vor spune apropiații tăi despre profesia ta? Ce părere va avea soția ta despre asta și prietenii ei? Ce vei face cu cartea de muncă, cu pensia? Gândește-te bine la ceea ce presupune cu adevărat o astfel de viață înainte de a merge mai departe cu planul tău…

4. Nu există parior invincibil

Singurii pariori aparent invincibili sunt cei care vând ponturi false pentru meciuri așa-zis trucate. Da, numai escrocii se aventurează în a spune că oferă ponturi 100% sigure și că ei câștigă de fiecare dată. În realitate, orice parior de top din lume traversează perioade negative, fie că vorbim de zile, săptămâni, adică de serii negre de 50-500 de ponturi (nu este vorba despre 500 de ponturi pierdute consecutiv, ci de secvențe de pariuri traversate fără a face profit).

Adevărul este că ghinionul și variația vor face ca, în anumite perioade, pe termen scurt, să ai parte de secvențe nereușite care ar putea să-ți afecteze moralul. Dacă nu ai un psihic tare, vei avea șanse mari să clachezi. De aceea, dacă nu poți accepta înfrângerile și nu te poți concentra pe obiectivul final, poate că nu este indicat să te orientezi către această zonă pentru nici un alt motiv decât pentru adrenalină și pentru distracția în sine.

3. Fă-ți ce strategie vrei, dar joacă pariuri individuale

Fiecare dintre noi este diferit, iar pentru că nu există o rețetă sigură de urmat care să asigure succesul în pariuri, este normal să existe o varietate de stiluri de joc care pot duce spre profit. Totuși, cunoaștem o serie de reguli simple care ne pot conduce către câștig… pe care le și expunem în acest articol. Ceea ce este important să faci este să joci pariuri individuale, iar în rest, deciziile pot fi subiective.

2. Nu copia ponturi de la alții

Dacă nu iei  tu singur hotărârile cu privire la ponturile pe care îți pui banii, cum vei putea analiza și îmbunătăți rezultatele de la lună la lună? Una este să răsfoiești ponturi pariuri sau mai bine spus recenziile altor pariori pentru a extrage informații și pentru a vedea mai multe puncte de vedere și alta este să copiezi ca un xerox ce postează X și Y. Creează-ți un model de analiză și îmbunătățește-l periodic!

1. Joacă miză fixă

Cel mai simplu money management este totodată cel mai popular în rândul pariorilor profesioniști. Alege un procent în funcție de cota medie jucată, undeva între 0.5% și 5% și folosește-l ca miză fixă pentru fiecare pariu plasat până când efectuezi schimbări majore la banca ta (retrageri/depuneri). Află că jucând în acest mod vei anihila ghinionul pe termen lung. Incredibil, dar adevărat!

Te rugăm să joci responsabil. Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi. Nu există pariuri 100% sigure! Baftă și inspirație la joc!

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.