Ce transferuri face FCSB în 2019: Bogdan Stancu e cap de listă. Ce trebuie să facă Dică pentru a rămâne antrenor și după Revelion

Ce transferuri face FCSB în 2019, a anunțat chiar patronul FCSB. Gigi Becali. Atacantul Bogdan Stancu și Iulian Cristea, 24 de ani, fundaș central de de la Gaz Metan Mediaș, ”plus alți 5 jucători pe toate compartimentele”.

„Mai iau unul sau doi atacanți, doi mijlocași și încă un fundaș central pe lângă Iulian Cristea. Am un atacant în minte, dar nu e de la noi de aici. E român și a mai trecut prin Liga 1. Știu și mijlocașii pe care-i aduc”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport, fără să dea însă nume.

Unul dintre jucătorii doriți e fostul internațional Bogdan Stancu, 31 de ani, de la Bursaspor.

Antrenorul Nicolae Dică: ”Este un jucător care a jucat la naţională atâtea jocuri, a jucat la Steaua şi a făcut-o foarte bine, a jucat în Turcia atâţia ani, un jucător cu multă experienţă, un jucător de execuţie… Oricine şi-l doreşte. Cred că sunt şi probleme cu banii în Turcia şi din cauza asta ar putea reveni”.

”Motanul” a jucat pentru Steaua în perioada 2008-2011, reușind 41 de goluri.. 7 meciuri are atacantul  în acest sezon pentru Bursaspor, nereușind să marcheze.

„Dică trebuie să fie la 0,25 de puncte de CFR Cluj ca să aibă sărbători fericite. De fapt, trebuie să fim la egalitate de puncte cu CFR Cluj. E obligatoriu să bată în meciul direct. Dacă nu, îi mai dau o primă în plus de Revelion (n.r. ironic). CFR nu ne poate bate. Și un egal e bun. Ne dorim victoria, dar când joci cu prima clasată e bun și un egal” – Gigi Becali

FCSB face un gest uriaș pentru Cristina Neagu: „Îi stăm la dispoziție oricând cu dragoste și admirație”

Post-ul Ce transferuri face FCSB în 2019: Bogdan Stancu e cap de listă. Ce trebuie să facă Dică pentru a rămâne antrenor și după Revelion apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.