Ce a mai consumat Diego Maradona? ”Ă, ă, ă… ”. Nimeni nu l-a înțeles la interviul de după victorie! / VIDEO

Ce a mai consumat Diego Maradona? Sau ce a mai fumat? Antrenorul argentinian a fost foarte „confuz” în faza reporterilor care îl întervievau după un succes al echipei sale, Dorados Sinaloa (Mexic)!

S-o fi întors la consumul de cocaină sau e altceva, cert e că fostul mare fotbalist argentinian nu a putut vorbi în fața camerelor.

Maradona este antrenorul lui Dorados Sinaloa, echipă pe care are șanse s-o promoveze în primul eșalon din Mexic, după ce a învins rivala FC Jaurez cu 2-0 în meciul tur al barajului.

Dacă Maradona a condus meciul de pa bancă nu a fost clar pentru nimeni, pentru că, după ce s-a terminat jocul, când a trebuit să ofere primele declarații de după victorie, nu a putut spune nimic!

Maradona fost rugat să-și prezinte impresiile după succes, însă a urmat ceva înfiorător. Argentinianul nu a putut spune nici un cuvânt timp de 13 secunde! Când a început să vorbească, nimeni nu l-a înțeles!

Maradona și-a condus echipa prin stație. Dorados, aproape de promovarea în prima ligă din Mexic

Post-ul Ce a mai consumat Diego Maradona? ”Ă, ă, ă… ”. Nimeni nu l-a înțeles la interviul de după victorie! / VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.