Caz halucinant în Liga 2: Sportul Snagov are un portar care e și impresar și a făcut transferuri în fotbalul românesc


Liderul la zi al clasamentului din Liga 2, Sportul Snagov l-a avut trecut ca portar de rezervă la meciul din ultima etapă, de la Timișoara, cu Ripensia, pe N’Sendo Kololo, care e agent de jucători și operează activ în primele două ligi autohtone.

Dezvăluirea a fost făcută de site-ul gazetaph.ro. Teoretic, Kololo, fost internațional al Republicii Congo, cel care are și cetățenie franceză, este incompatibil ca jucător, el fiind impresar activ!

Între altele, Kololo, care, pe site-ul de specialitate transfermarkt, e trecut ca legitimat ultima dată în 2016, la Metalul Reșita, a contribuit la transferurile în România ale lui Aymen Souda (Dunărea Călărași), Nasser Chamed (Gaz Metan Mediaș) și Jules Iloki (Concordia Chiajna), aflați încă în Liga 1, sau Teddy Mezague (Dinamo ), Sacha Clémence (Dunărea Călărași) ori Daudet N’Dongala (CSM Poli Iași), ultimii trei deja plecați definitiv din Liga 1!

 

Post-ul Caz halucinant în Liga 2: Sportul Snagov are un portar care e și impresar și a făcut transferuri în fotbalul românesc apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.