Cauți un slot nou? Încearcă unul dintre următoarele patru!

Pe lângă jocurile de păcănele „clasice”, care pot fi găsite în aproape orice cazino fizic din România, cazinourile online pun la dispoziția jucătorilor o gamă extrem de variată de sloturi. Acesta este chiar unul dintre principalele beneficii care i-a convins pe mulți români să își mute activitatea în mediul online. Dacă te numeri printre aceste persoane, cu siguranță ai observat că oferta de jocuri e atât de mare, încât uneori nu poți decide ce să încerci și revii mereu la aceleași sloturi. 

Iată PATRU sloturi pe care merită să le încerci data viitoare când „vizitezi” un cazino online:

  • Twin Spin

Slotul a fost realizat de către NetEnt, unul dintre principalii furnizori de sloturi de pe piață. Un element specific al acestui joc este reprezentat de alăturarea a două role identice. Bineînțeles, alăturarea crește șansele jucătorilor de a obține sume mai mari. Pe lângă celelalte simboluri reprezentative pentru păcănelele online de pretutindeni, precum șeptarii și cireșele, își face prezența și diamantul, acesta fiind cel mai prețios simbol al slotului. Linia formată din diamante poate aduce cele mai semnificative câștiguri din cadrul jocului, de o mie de ori mai mari, comparativ cu miza pe care ai introdus-o. Mai mult decât atât, poți obține câștiguri oricând își fac apariția, de la stânga la dreapta, cel puțin trei simboluri identice. În ceea ce privește RTP-ul, el e de 96.6%, un procent foarte bun. 

  • Starburst

Și acest al doilea slot a fost realizat tot de către NetEnt. Funcționează cu 5 role și 10 linii de plată. Nu pune la dispoziția jucătorilor diverse caracteristici spectaculoase, ci rămâne mai mult în zona clasică, ceea ce îl face perfect în momentele când nu îți dorești să înțelegi modalitatea de funcționare a diverselor funcții speciale sau tactici. În plus, este un slot potrivit atât pentru mizele mici, cât și pentru cele mari, fiind perfect indiferent de bugetul alocat păcănelelor. 

 

Recomandarea generală e ca procentul sumei pe care o mizezi în timpul unei luni să nu depășească 10% din veniturile tale. Revenind la Starburst, menționăm că are un RTP de 96.09%.

  • Book of Dead

Slotul a fost realizat de către cei de la Play’n Go. Se aseamănă, într-o oarecare măsură, cu celebrul Book of Ra, pe care probabil l-ai jucat în trecut. Funcționează la fel ca Starburst în ceea ce privește rolele și liniile de plată, având, totuși, mai multe funcții speciale. Spre exemplu, speciala „principală” poate fi declanșată de apariția a trei cărți aurii și oferă jucătorului rotiri gratuite. Are un RTP de 96.21%. 

  • Gonzo’s Quest

Ultimul slot recomandat face parte din categoria sloturilor 3D, fiind dezvoltat de cei de la NetEnt. Propune jucătorilor o caracteristică specială, și anume, posibilitatea de a obține premii „în avalanșă” cu doar o singură rotire. Are 5 role, 20 de linii de câștig, însă cea mai mică miză acceptată e de 1 leu. Acest lucru înseamnă că pe cât de valoroase pot fi câștigurile, suma investită este destul de mare, comparativ cu sloturile de mai sus. Procentajul RTP e de 95.97%, fiind cel mai mic dintre RTP-urile celor patru jocuri recomandate. 

 

Nu uita că trebuie să alegi întotdeauna un cazino online licențiat de către ONJN, precum este Sportingbet.ro, la care să încerci aceste sloturi. În România, jocurile de noroc sunt reglementate cu multă strictețe, întreaga industrie aducând sume uriașe bugetului de stat și numeroase locuri de muncă. De asemenea, pariază mereu responsabil și cu precauție.

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.