Cătălin Moroșanu, transportat de urgență la spital, după meciul cu Daniel Sam


Clipe de panică pentru Cătălin Moroșanu, după ce a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unor dureri puternice. Totul s-a întâmplat după meciul cu Daniel Sam.

După încheierea galei de la Cluj, Cătălin Moroșanu a ajuns la spital. Moroșanu a ajuns la spital pentru că avea dureri foarte puternice. Medicii l-au supus unor investigații, suspectând initial ca ar avea fracturi costale.

În cele din urmă, radiografiile au arătat că Moroșanu nu are nicio coastă ruptă, ci durerile se datorau loviturilor foarte puternice încasate de acesta, potrivit ProSport.

Cătălin Moroșanu și-a luat revanșa în fața lui Daniel Sam, pe care l-a învins în gala de la Cluj, de pe 6 iunie. „Moartea din Carpați” le-a dat emoții spectatorilor chiar în prima repriză, când britanicul de aproape 2 metri și 123 de kilograme l-a pus la podea pe român cu un genunchi direct în plex.

Duelul cu Daniel Sam face parte din cadrul turneului de retragere, pe care Moroșanu l-a început anul trecut și care se va încheia la finele sezonului 2019. Cei doi s-au mai întâlnit în 2016, în gala Superkombat Puerto Rico, atunci când britanicul a fost declarat învingător. Gala de la Cluj-Napoca este a patra organizată sub steagul Dynamite Fighting Show după reușitele de la București, Piatra Neamț și Craiova, acolo unde sportivii români au fost susținuți de un număr impresionant de spectatori.

Citește și

VIDEO | Primar PSD condamnat la 3 ani cu suspendare pentru moartea unei fete într-o groapă cu rahat e acum director adjunct la Direcția pentru Agricultură

Post-ul Cătălin Moroșanu, transportat de urgență la spital, după meciul cu Daniel Sam apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.