Cât a costat stadionul de la Cumpăna, noul fief al competițiilor de copii și juniori organizate de FRF. Arena a fost inaugurată pe 9 mai


Federația Română de Fotbal (FRF) a programat ultimele competiții rezervate copiilor din sate și pentru elevii la recent inauguratul Complex Sportiv „Centenar 2018” din Cumpăna, județul Constanța. Baza sportivă a fost recepţionată pe 22 aprilie 2019, iar valoarea totală a contractului a fost de 14,1 milioane lei cu TVA, circa 3 milioane de euro. 

Acesta este cel de-al 6 complex sportiv finalizat de CNI de la demararea subprogramului “Complexuri sportive” din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social. Până în prezent, au fost finalizate peste 1.130 de obiective de investiții în infrastructura sportivă din România (săli de sport, bazine de înot, patinoare artificiale sau complexuri sportive).

”Este o investiţie extrem de importantă atât pentru cei 1.850 de elevi şi preşcolari, cât și pentru cei peste 17.600 de locuitori ai comunei Cumpăna. Mă bucur că acest proiect ambiţios a fost realizat în cele mai bune condiţii, pentru că, investind în sport, investim în sănătatea noastră şi a copiilor noştri”, a menţionat viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu.

Obiectivul a fost realizat cu fonduri asigurate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), are 850 de locuri în tribune şi cuprinde:

– un teren de fotbal cu o dimensiune de 105m x 68m, care respectă cerințele UEFA;

– spații dedicate și altor discipline sportive:

– atletism (pistă de alergare cu 4 culoare pentru 400m, aruncarea ciocanului, aruncarea discului și a greutății);

– oină (teren de oină);

– handbal;

– volei;

– baschet;

– tenis.

Imagini de la inaugurarea Complexului Sportiv „Centenar 2018” din Cumpăna, județul Constanța.

Citește și: „Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.