Castiguri cu 30% mai mari pe meciurile din Liga 1!

Liga 1 a luat startul in acest weekend iar iubitorii fotbalului intern au avut parte de foarte multe surprize inca din prima etapa. Pariorii care si-au jucat sansa pe outsideri si-au umplut buzunarele la casele de pariuri, in timp ce fanii echipelor de top si-au smuls parul de nervi.

Dupa un semi-esec al campioanei pe teren propriu, a urmat surpriza FCSB-ului care a pierdut in deplasare la Astra. Nici campioana din urma cu 2 sezoane nu a avut o soarta mai buna, Viitorul fiind invinsa de o nou promovata in prima liga.

Casa de pariuri online Unibet propune un bonus de pana la 30% pariorilor care aleg meciurile din Liga 1. Astfel daca pariezi pe meciurile din prima liga de fotbal poti avea la cota finala un extra-castig de 30% in fiecare saptamana. Iata ce trebuie sa faci:

1.Intra in contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, il poti deschide rapid.
2.Plaseaza un pariu multiplu doar pe meciurile din Liga 1. Biletul trebuie sa aiba minim 3 selectii cu meciurile care se desfasoara in fiecare etapa. Miza minima este de 10 Ron iar cota fiecarei selectii este de minim 1.20 pentru a fi luat in considerare la aceasta oferta.
3.Selecteaza oferta de crestere a castigului cu 30% din biletul de joc. Fondurile extra sunt disponibile in cont in fiecare zi de vineri.

Termeni si conditii:

-oferta este disponibila atat pentru clientii noi cat si cei vechi.
-oferta este reinnoita in fiecare zi de luni si este disponibila pentru 7 zile;
-bonusul de 30% este creditat in contul de jucator in fiecare zi de luni;
-cresterea profitului poate fi utilizata la pariurile pre-meci si live;
-cota minima pentru fiecare eveniment este de 1.20;
-Optiunea Cash out nu este eligibila pentru cresterea profitului;
-oferta este destinata doar persoanelor care indeplinesc varsta minima de 18 ani;
-Se aplica termenii si conditiile generale ale agentiei Unibet.

 

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.