Cadoul special al lui Duckadam pentru Donald Tusk


Helmuth Duckadam, 59 de ani, a fost impresionat de gestul lui Donald Tusk, 62 de ani, președintele Consiliului European, care a făcut referire la „Eroul de la Sevilla” în discursul ținut acum două zile la Ateneul Român.

La inițiativa postului tv Telekom Sport, fostul portar legendar al Stelei, câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986 (0-0, 2-0 după loviturile de departajare; Helmi a parat atunci patru pentay-uri din 4 și a intrat în Cartea Recordurilor) i-a făcut cadou lui Tusk o pereche de mănuși cu autograf, și două sticle de pălincă din producția proprie.

Obiectele vor ajunge la oficialul polonez prin intermediul Corinei Crețu, comisar european.

Tolo: Tusk, Duckadam și cei care n-au cedat! Lecția de democrație a unei zile de mai 1986, când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni
VIDEO – Secvenţa cu penalty-urile apărate de Duckadam, exemplul folosit de Tusk pentru a le cere românilor să apere statul de drept
VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu aceeași hotărâre cu care a apărat Duckadam cele patru penalty-uri”

Post-ul Cadoul special al lui Duckadam pentru Donald Tusk apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.