Bundesliga se vede la TV si in Romania in noul sezon!

Noul sezon competitional aduce foarte multe schimbari in ceea ce priveste transmisiunile Live in Romania. Fanii fotbalului spectaculos din Primera Division sau impatimitii stilului italian vor avea de suferit deoarece principalele ligi de fotbal din Spania si Italia nu se vor vedea la TV si in Romania.

Drepturile TV pentru Serie A si Primera nu au fost achizitionate de nici o televiziune romaneasca datorita sumelor mari pe care firmele ce detin drepturile de autor le-au cerut pentru aceste pachete. Sumele care se invart in jurul drepturilor Tv sunt foarte mari pentru Romania dat fiind faptul ca interesul pentru sport nu este chiar la nivelul asteptat.

- Advertisement -

Avem insa noroc ca Telekom si Digi Sport au ales sa achizitioneze impreuna pachetul de Champions League si Europa League, asa ca nu ne vor lipsi sezonul acesta meciurile echipelor favorite in cele mai tari competitii internationale. Pentru a urmari in sezonul competitional 2018-2019 meciurile echipelor preferate din Spania si Italia veti avea la dispozitie streaming live din alte tari.

Bundesliga revine in Romania!

Unul din cele mai indragite campionate europene revine in prim plan pe micile ecrane si in Romania. Dupa ce in 2017 Eurosport a renuntat la drepturile TV datorita sumelor prea mari impuse de nemti, in noul sezon Telekom si Digi Sport isi impart frateste meciurile in fiecare etapa. Asadar, vom avea parte de fotbal spectacol nemtesc in direct la cele mai tari televiziuni de sport din Romania. Campionatul incepe din 24 august, iar meciul de deschidere va avea loc intre campioana Bayern Munich si Hoffenheim.

 

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.