Budescu s-a accidentat și ar putea rata primele meciuri din preliminariile Euro 2020


Antrenorul secund al echipei naţionale de fotbal a României, Adrian Mihalcea, a declarat, joi, că în cazul în care se confirmă diagnosticul pus de medici imediat după accidentarea lui Constantin Budescu, atunci jucătorul va lipsi o bună perioadă de timp şi probabil va rata primele meciuri din preliminariile EURO 2020 programate în luna martie.

„Îmi pare rău pentru Constantin Budescu, am înţeles că dacă se confirmă diagnosticul atunci va lipsi o bună perioadă de timp. El era într-o formă bună la echipa de club (n.r. – Al Shabab)”, a spus Mihalcea.

Budescu s-a accidentat, sâmbătă, în meciul pe care echipa sa de club, Al Shabab, l-a disputat cu Al Fateh, în campionatul Arabiei Saudite, iar medicii susţin că ar putea avea mai multe afecţiuni la gambă, tendon şi ligamentul colateral, perioada de refacere fiind estimată la aproximativ 2 luni. Jucătorul român va face în aceste zile mai multe controale medicale pentru a afla exact gravitatea accidentării.

Un alt jucător al naţionalei care a avut probleme medicale, Vlad Chiricheş, este refăcut şi se antrenează normal cu formaţia sa de club, Napoli, susţine Adrian Mihalcea. „Vlad a trecut peste accidentare, se antrenează cu prima echipă a lui Napoli. Din păcate, până la acest moment nu a reuşit să joace niciun meci. Are speranţe că va juca şi va avea câteva meciuri până la convocările din luna martie. Vom vedea, deocamdată e prematur să vorbim despre o eventuală convocare a lui. Ideea e că a trecut peste accidentare, totul a decurs foarte bine, se simte foarte bine şi a intrat în programul normal al celor de la Napoli”, a explicat secundul.

În ceea ce priveşte preliminariile EURO 2020, Mihalcea a menţionat că România se va lupta cu Norvegia şi Suedia pentru locul doi al grupei care asigură calificarea.

„Este un an important şi ştim ce avem de făcut. Pornim la acest drum în luna martie şi ne dorim ca la sfârşitul anului să ne…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.