Brăila s-a plâns la FRF, supărată pe comentatorii Digi. ”Se fac glume ieftine, afirmații de prost gust”


”Nu ne luați la mișto”, este mesajul public lansat de clubul de fotbal Dacia Unirea Brăila. Echipa de la Dunăre este ultima în clasamentul Ligii a 2-a, dar nu acceptă să fie ironizată.

Motiv pentru care a formulat un protest, aprobat de Consiliul Director și postat pe pagina de Facebook a grupării. Hârtia a fost trimisă către FRF, organizatoarea Ligii a 2-a și deținătoarea drepturilor TV pentru eșalonul secund.
Cu acest prilej, au fost înfierați comentatorii postului Digi Sport, acuzați că au încălcat ”orice cod de conduită deontologică, au găsit de cuviință să facă glume ieftine, afirmații de prost gust pe care le găsim numai la colț de stradă”.
Brăila nu glumește, când atacă. Ba chiar așteaptă scuze publice din partea comentatorilor partidei Chindia Târgoviște – Dacia Unirea Brăila, scor 3-0, meci disputat vineri, în deschiderea etapei a 28-a diviziei secunde.

Iată comunitatul ”alb-albaștrilor”:

Citește și:

Florentin Petre, antrenor la Dacia Unirea Brăila, face reclamă unei case de pariuri. Lista celor din fotbal este lungă și cuprinde nume grele

Post-ul Brăila s-a plâns la FRF, supărată pe comentatorii Digi. ”Se fac glume ieftine, afirmații de prost gust” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.