Borcea își strânge echipa de Revelion: «Toți copiii îmi vor sta alături, am stabilit»

Cristi Borcea s-a făcut bărbat de casă! Un adevărat Don Juan al României ultimilor ani, fostul acționar dinamovist, în vârstă de 48 de ani, care și-a petrecut patru ani și jumătate în detenție, declara într-un interviu acordat recent Libertatea: „Un lucru este clar, Valentina este ultima femeie din viața mea, doar cu ea voi mai avea copii! Ea mă împlinește, îmi este și soție, și cel mai bun prieten, și confidentă”. 

În magazine deja se fac pregătiri pentru Sărbătorilor de Iarnă, se pot achiziționa de săptămâni bune deja diverse produse pentru Crăciun sau Revelion. Și Cristi Borcea și-a făcut programul pentru finalul lunii decembrie. Crăciunul îl va sărbători cu soția, Valentina, însărcinată cu gemene, și cu mezinul familiei, Milan, în vârstă de 2 ani și 4 luni, iar Revelionul îl va face la Poiana Brașov. Va fi ceva epic! „De Revelion, am rezervat la «Alpin» să facem toată gașca petrecere acolo. Mă refer la toți copiii, să fim toți, împreună”, a povestit Borcea pentru Libertatea. Mai exact, „Leonidas” vrea să-și aibă aproape cei 7 copii pe care-i are până acum cu cele trei soții.

Modern family

Cu toate că este un om ocupat și recunoaște că răbdarea nu este punctul lui forte, Cristi Borcea a încercat mereu în ultima vreme să-și țină copiii aproape. La nunta de la Budapesta, desfășurată la începutul lunii octombrie, omul de afaceri i-a avut alături și pe băieții lui cei mari din prima căsătorie, cu Mihaela. Patrick, 21 de ani, și Angelo, 15 ani și jumătate, i-au fost alături tatălui la eveniment și s-au pozat alături de acesta și de Valentina. Cu toate că este foarte apropiat de băieții lui, Cristi a recunoscut că așteaptă cu emoție fetițele pe care i le va dărui Valentina în 2019: „Milan e mai mămos, e cu mami. Cred că voi avea mai multă afecțiune din partea fetițelor. Suntem emoționați cu fiecare zi care se apropie de marele eveniment. Nu pot…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.