Bianca Bazaliu a plecat la Paris! Declarațiile înlocuitoarei Cristinei Neagu, înainte de a urca în avion: „Nu îmi doream să merg în contextul acesta. Mi-au dat lacrimile instantaneu”

Bianca Bazaliu a fost chemată de urgenţă să o înlocuiască pe Cristina Neagu, accidentată miercuri, în timpul meciului cu Ungaria. Sportiva a mărturisit că este șocată de cele întâmplate.

„Nu îmi doream să merg în contextul acesta, mai ales că este Cristina, şi este şi colega mea de echipă. Deci clar nu îmi doream să merg în contextul ăsta”, a declarat Bazaliu la plecare, potrivit telekomsport.ro.

Întrebată cum a fost când a văzut accidentarea Cristinei Neagu Bazaliu a răspuns: „Groaznic. Mi-au dat lacrimile instantaneu, nu mi-a venit să cred. Într-adevăr, vorbeam înainte de Campionat că îmi doresc ca toate fetele, cel puţin de la echipa mea să se întoarcă sănătoase. Şi de la echipa României. Dar se pare că deja noi în echipă avem două accidentări, destul de grave”, a spus Bazaliu. (n.r. a doua accidentată de la CSM este Amanda Kurtovic, jucătoare din Norvegia care a ratat turneul final)

„Am avut câteva antrenamente de handbal într-adevăr, dar suntem câteva jucătoare la antrenament, ce putem să facem?”, a spus Bazaliu.

Cristina Neagu, 30 de ani, accidentată grav în finalul meciului Ungaria – Romania 31-29 în Grupa Principală 2 de la Euro 2018 de handbal feminin, a primit un verdict crunt după investigațiile efectuate la genunchiul drept în această dimineață. Sportiva nu va mai juca în acest sezon și va reveni cel mai probabil abia la vară!

Citește și:

Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!

Decizia luată de Cristina Neagu după ce a primit diagnosticul crunt de la medici. Ce mesaj public a transmis handbalista

Încă o lovitură pentru Cristina Neagu! Românii s-au revoltat: „Ce e în neregulă cu voi?”

Post-ul Bianca Bazaliu a plecat la Paris! Declarațiile înlocuitoarei Cristinei Neagu, înainte de a urca în avion: „Nu îmi doream să merg în…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.