Bianca Andreescu face furori! Canadianca învingătoare la Indian Wells se relaxează după ce a urcat vertiginos în clasamentul WTA și a câștigat 1,4 milioane de dolari


Bianca Andreescu este noua senzație a tenisului feminin. Într-o lună a urcat până pe locul 23 WTA, a câștigat Indian Wells, a ajuns în optimi la Miami și a câștigat 1,4 milioane de dolari.

„N-o să las banii să stea acolo, de multa vreme voiam să-mi iau o geantă Louis V”, a comentat cu surâsul ei de 18 ani.

Până una alta, Bibi și-a luat o scurtă vacanță. A anunțat că nu va participa nici la turneul de la Charleston, având în continuare dureri la umărul drept.

Este îndrăgostită de California și a fugit la plajă! Tocmai a postat o fotografie pe Instagram care a strâns peste 8.000 de aprecieri în prima oră.

Și comentariile sunt spumoase. Băieții mai tupeiști au intrabat-o dacă are iubit! Fetele o complimentează și-i spun că va fi următorul număr 1. Aici, o va avea de înfruntat pe Simona Halep.

Totodată, fanii canadiencei cu origini oltenești se amuză pe seama afirmației lansate de Angelique Kerber, după două eșecuri într-o săptămână. „Ești atât de frumoasă pentru o regină a dramelor” este doar unul dintre mesajele cu care Bianca a fost complimentată.

<blockquote class=”instagram-media” data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/BvjweaiAcui/?utm_source=ig_embed&amp;utm_medium=loading” data-instgrm-version=”12″ style=” background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% – 2px); width:calc(100% – 2px);”><div style=”padding:16px;”> <a href=”https://www.instagram.com/p/BvjweaiAcui/?utm_source=ig_embed&amp;utm_medium=loading” style=” background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;” target=”_blank”> <div style=” display: flex; flex-direction: row; align-items: center;”> <div style=”background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 40px; margin-right: 14px;…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.