Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu: ”Rednic i-a motivat extrem de bine pe jucători la Sfântu Gheorghe”


Dinamo a obținut o victorie muncită, 1-0 (Nistor 57 penalty), la Sfântu Gheorghe, în fața unei formații, Sepsi OSK, care emite pretenții justificate la participarea în play-off-ul din Liga 1.

În opinia lui Mircea Rădulescu rezultatul este corect, chiar dacă Dinamo mai are mult de muncă pentru a redeveni o echipă de top în competiția internă.

”Sepsi a opus o rezistență puternică, însă Dinamo a părut mai prezentă în joc. Mircea Rednic (n.r. – antrenor Dinamo) a reușit într-un timp record să încropească o echipă cu un mod de exprimare organizat în teren. E un lucru de apreciat, pentru că a schimbat, cum se zice, fața echipei rapid. Meciul, cu o miză foarte mare, a avut o componentă care a ieșit în evidență: motivația! Practic, motivația a fost cheia succesului pentru Dinamo.

Prin metodele sale, Mircea Rednic i-a motivat extrem de bine pe jucători. Ambiția fotbaliștilor de la Dinamo s-a văzut la orice contact pentru balon. Însă, ca orice lucru făcut în fugă, acesta nu poate să fie perfect. Astfel, calitatea jocului a cedat în fața dorinței de a obține punctele puse în joc. A rezultat o combinație destul de nefericită între efectul pregătirii de iarnă și miza jocului. S-a simțit o anumită crispare, iar greșelile tehnico-tactice au fost numeroase.

De exemplu, la Dinamo, care, în prima repriză, și-a organizat bine jocul pe benzile laterale, am notat prima ”posesie adevărată” a balonului în minutul 39, când jucătorii au reușit să transmită succesiv opt pase.
Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu: ”Neagoe a pregătit bine jocul”
De partea cealaltă, Eugen Neagoe (n.r. – antrenor Sepsi), un tehnician valoros și echilibrat, a pregătit bine meciul, reușind să facă uitată evoluția total neconcludentă a echipei la Voluntari. Din păcate, formația Sepsi n-a reușit să iasă încă din ”efectele negative” ale pauzei competiționale. Neagoe are însă meritul de a…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.