Azi e despre un neamț, un catalan și un „nebun”

3612B10200000578-3680822-image-a-34_1467982256049

8 iulie se rezumă la antrenori și evenimentele produse de aceștia. Cu siguranță, 3 nume au ieșit în prim-plan astăzi, fiind protagoniștii principali. Un neamț, un catalan și un argentinian au produs multe articole în presa de specialitate.

 

Să-i enumerăm, ca mai apoi să le specificăm statutul. Voi începe cu antrenorul care se bucură, poate, de cea mai mare simpatie din partea suporterilor neutri: Jurgen Klopp. Managerul lui Liverpool, de mai puțin de 12 luni, a reușit să îi convingă prin metodele, carisma si rezultatele din scurta perioadă petrecută pe Anfield, că merită o prelungire de contract, deja. 2022 ar trebui să fie ultimul sezon cu Jurgen pe bancă pentru cormorani conform contractului semnat azi. Următorul pe lista zilei este Bielsa. Acesta a preluat-o pe Lazio, oficial, pe 6 iulie. 2016, da, acum 2 zile. Azi a decis că e timpul să lase pe altul să îi continue „munca”. De ce, vă întrebați? De ce nu !? Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă, Pep Guardiola, a susținut prima conferință de presă în calitate de manager al cetățenilor. A fost clișeic și previzibil în multe momente, rămâne de văzute dacă îi vor schimba discursul Ibra și Mourinho, din august.

Tot în jurul unui antrenor ne învârtim și în următoarea parte a articolului de azi. Daum, noul selecționer al României, are deja probleme cu faptul că-i străin. Becali, Gigi, că doar el e în libertate dintre toți, a anunțat că 2 jucători ai Stelei nu mai sunt așa entuziasmați de națională, acum că nu mai e unul de-al lor să-i înjure de pe margine. „ Ăsta e cu limbi străine și filozofii noi, nu e de noi boss” pare că i-au transmis conștiincioși băieții cu frică de schimbare, latifundiarului.

 

Încheiem ziua cu o știre care ne ilustrează perfect cum se schimbă tipologiile în fotbal. Dacă mai acum vreo câțiva ani de la AC Milan își permitea să cumpere doar Real Madrid, pe balonul de aur chiar, astăzi, cel mai bun jucător al rossonerilor pare adjudecat de West Ham. Poate le dau la schimb englezii și un tinerel împrumut, poate poate duc până la capăt lupta cu Sassuolo pentru locul 6 în sezonul viitor.

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.