Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis a ratat șansa de a o pregăti pe Simona Halep în 2009, când a refuzat-o! ”Poate dacă eram, nici nu ajungea așa de sus” (FOTO&VIDEO)


În urmă cu 10 ani, Marius Vecerdea a spus ”nu” șansei de a lucra cu Simona Halep, cea care în 2018 avea să ajungă liderul clasamentului mondial. Astăzi, într-un interviu pentru Libertatea, fostul jucător de tenis explică motivele refuzului.

Vecerdea, 44 de ani, povestește cum a refuzat să o antreneze pe Simona Halep. Episodul se petrece în 2009, cam în aceeași perioadă în care traseul tehnicianului sibian s-a intersectat cu cel al lui Klaus Iohannis.
Cu alte cuvinte, Vecerdea, care este și finul primului om din stat, i-a spus ”nu” Simonei, care avea să ajungă numărul 1 în tenis, însă a acceptat să-l pregătească pe Iohannis, cel ce va deveni președintele României pe 21 decembrie 2014!
Când are timp, șeful statului vine la clubul sibianului, care e și finul lui, pentru a juca tenis. 

Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, caută antrenor de mult. Cu conturile doldora, acum are de unde alege. S-a oprit la Daniel Dobre, 50 de ani, pe care l-a reactivat după „era Cahill”, care a însemnat 4 ani glorioși, încununați cu atingerea primului loc WTA și cu titlul de la Roland Garros (2018).

După succesul repurtat la Roland Garros în concursul junioarelor, familia de machedoni din Constanța a Simonei s-a pus pe testat piața antrenorilor, în căutarea celei mai rentabile soluții pentru continuarea carierei la senioare a fiicei lor.

S-a apelat la Firicel Tomai, care performase cu Victor Hănescu („sferturi” la Roland Garros 2005) și care îi asigura jucătoarei cazare gratuită în București, scutind familia de efortul achitării unei chirii.

Înaintea lui Tomai, Stere Halep a abordat un alt antrenor plimbat prin circuit, Marius Vecerdea, în prezent proprietarul clubului de tenis Pamira și principalul contestatar al conducerii de la FR Tenis.

Tehnicianul sibian a refuzat-o, în 2009, pe micuță și pe părinții săi. La 10 ani distanță, în atelierul în care Simona a asistat la…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.