Andrei Pavel, gesturi tandre față de iubită, în public. La 44 de ani, iubește ca la 20 de ani / GALERIE FOTO

”Cneazul” este nedespărțit de prietena lui, Adriana Vârbanciu, alături de care tocmai a petrecut o vacanță superbă în SUA. Cei doi amorezi s-au afișat azi la un eveniment al lui Horia Tecău, 33 de ani și 27 ATP la dublu. Andrei Pavel este în acest moment antrenorul lui Marius Copil, 28 de ani, 60 ATP la simplu, împreună cu care lucrează de zor în sala de sport din Complexul ”Lia Manoliu”.

Andrei arată ”fresh”, după ce ex-căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis și-a făcut implant de păr. Fostul număr 13 mondial se vopsește, iar cum forma fizică îl ajută, nu-i dai cei 44 de ani pe care-i are.

Divorțat, Pavel, după ce a ieșit din relația și cu fosta jucătoare austriacă Tamira Taszek, s-a aruncat în brațele Adrianei Vârbanciu. Tamira a acceptat destul de greu despărțirea de Pavel, pentru că nici el, nici Adriana nu se mai află pe lista urmăritorilor Tamirei de pe Instagram, așa cum nici ea nu îi mai urmărește pe ei. 

În vârstă de aproape 37 de ani – i-a împlinit pe 8 noiembrie – Adriana Vârbanciu este o fostă jucătoare de tenis, retrasă din activitate în 2001. Acum este cunoscută ca o foarte bună antrenoare de copii, cu care se poartă ca o mamă, dar este foarte apreciată și de jucătorii și jucătoarele de tenis care se pregătesc la Stejarii, acolo unde conduce departamentul de tenis.

Andrei Pavel a fost căsătorit aproape 20 de ani cu Simone, o nemțoaică cu 8 ani mai mare decât el. Cei doi au împreună doi copii, Caroline (19 ani) și Marius (16 ani). Chiar dacă s-a despărțit de fosta nevastă, Andrei a rămas în relații foarte bune atât cu ea, cât și cu copiii.    

Citeşte și:

De ce s-a despărțit Andrei Pavel de Simona Halep. ”A fost un angajament pe un an”. Fotografii cu noua iubită a ”Cneazului”

Post-ul Andrei Pavel, gesturi tandre față de iubită, în public. La 44 de ani, iubește ca la 20 de ani / GALERIE FOTO apare…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.