Ana Bogdan rupe tăcerea: ”Am primit amenințări”. Libertatea a scris pe larg despre presiunile la care a fost supusă jucătoarea

După o perioadă de tăcere, Ana Bogdan, 26 de ani, 132 WTA, a decis să-și spună părerea despre situația de la Fed Cup. A făcut-o ieri, la Londra, după eliminarea suferită în primul tur de la Wimbledon în fața britanicei Johanna Konta.

“Am primit amenințări că nu voi mai fi chemată la Fed Cup pentru că au apărut prin presă nişte lucruri cu care eu nu aveam nici cea mai mică legătură”, contraatacă Ana, pentru trimișii fanatik.ro la întrecerea londoneză.

Cine au fost cei care au amenințat-o? ”Oameni cu influenţă, din anturajul naţionalei?”, susține sportiva, care însă n-a oferit nume. Ana Bogdan n-a făcut parte din lotul României la semifinala cu Franța, de la Rouen.

Sportiva a cerut intervenția căpitanului, dar Segărceanu s-a dat răcit

Sportiva din Sinaia a dat detalii despre convorbirea purtată cu Alina Tecșor, antrenoare la lotul național. Tecșor a avertizat-o pe Ana să aibă grijă cum joacă la turneele din SUA, premergătoare confruntării cu Franța, căci riscă să fie exclusă din lotul de Fed Cup, după cum Libertatea a scris pe larg, la vremea respectivă.

“E un pic aiurea să spui unui sportiv «ai grijă ce faci, ce joci », mai ales că eu treceam printr-o perioadă delicată… Vorbesc cu Alina, suntem ok, doar că a fost un moment mai delicat. Și pentru ea, și pentru mine.

Eu am vrut ca domnul căpitan (n.r. – Florin Segărceanu) să clarifice situația. Nu mi-a răspuns și i-am dat mesaj. Mi-a spus că este foarte răcit și vom discuta după turneul de la Miami. Asta a fost toată discuția pe care am avut-o cu FedCup-ul”, a mai spus Bogdan, pentru fanatik.ro.

Citește și:

EXPLOZIV | Război total în tenisul românesc. Soțul jucătoarei Anei Bogdan atacă furibund federația. ”Sunteți purtători ilegali de funcții”

Post-ul Ana Bogdan rupe tăcerea: ”Am primit amenințări”. Libertatea a scris pe larg despre presiunile la care a fost supusă…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.