„Am stat în fața lui Michael Schumacher. L-am ținut de mâini. S-a mai împlinit la față!”. Detalii de ultima oră despre starea fostului pilot german

Georg Gänswein, un arhiepiscop german, a dat detalii despre starea fostului campion de Formula 1, care, pe 29 decembrie 2013, a suferit un teribil accident la ski și, de atunci, el este „legumă”.

Nu de puține ori au existat zvonuri care de care mai alarmiste privind starea pilotului german. Dar, ultimele noutăți, sunt din alt registru. Preotul Georg Gänswein a dezvăluit că Schumacher „s-a mai împlinit la față” și că „simte că este înconjurat de oameni care îl iubesc”. Preotul a dat asigurări fanilor că fața lui Michael arată ca atunci când concura, a dezvăluit thesun.co.uk.

115.000 lire sterline pe săptămână costă

„Am stat în fața lui. L-am ținut de mâini și l-am privit”, a spus preotul în vârstă de 62 de ani, unul dintre sfătuitorii Papei. „Michael simte că e înconjurat de oameni care-l iubesc, care se îngrijesc, Slavă Domnului, să-i țină pe curioși departe. Bineînțeles că mereu îl inclub pe Schumacher și pe familia lui în rugăciunile mele”, a mai spus Georg Gänswein.

Tratamentul lui Michael Schumacher costă 115.000 de lire sterline pe săptămână. Acesta este îngrijit de un corp medical format din 15 oameni la proprietatea din Gland, de pe malul Lacului Geneva.

Familia a evitat, în toți acești cinci ani scurși de la accidentul din Alpi, să dezvăluie detalii despre starea lui Michael și despre cum decurge recuperarea acestuia.

FOTO | Coadă la Catedrala Mântuirii Neamului. Când se va încheia programul de vizitare

Şedinţă solemnă la Parlament, dedicată Centenarului. Klaus Iohannis: „Mergem în direcția corectă?”; Viorica Dăncilă: „Lansez un mesaj de pace către președintele României”

Incompetența ucide! Accidentul de muncă ținut secret de RATB: bărbat de 58 de ani mort după ce a explodat într-o celulă electrică de 10.000 de volți!

VIDEO/ Cum reacționează copiii când Andra pleacă de acasă. «Se lasă cu plâns»

Tupeu fără margini: hoții au furat toate camerele de…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.